E2a

Vilka är de viktigaste kapmaskiner

Viktiga skärmaskiner används i nyckel dubbelarbete

Viktiga skärmaskiner används i nyckel dubbelarbete. I enklaste form, viktiga skärmaskiner fungerar genom att spåra ut formen på den ursprungliga nyckeln, och lyfta ut samma kurvor och linjer på en nyckel tomt, vilket är en uncarved nyckel. Detta görs genom datoriserade system, eller genom manuell jämförelser.

För närvarande

För närvarande är de mest högteknologiska viktiga skärmaskiner arbeta tillsammans med programvara och datorprogram. Vissa versioner använder sensorer och fotoceller för att spåra djupet och konturerna av den ursprungliga nyckeln, och använda starka stål, såsom titan blad, skära i den tomma knappen. En snabb borste används sedan för att borsta bort överflödig metall från den nya nyckeln.

Det finns många typer av viktiga skärande maskiner tillgängliga, och vad som används beror mest på vilken typ av nyckel som behöver dupliceras, och hur snabbt och exakt dupliceringen behöver göras. Här är några av de typer av viktiga skärmaskiner och deras användningsområden.

Manuell nyckel skärmaskiner

Manuell nyckel skärmaskiner. Dessa representerar den traditionella metoden med nyckel dubbelarbete. Den ursprungliga nyckeln och tom nyckel är klämda tillsammans, då ett blad bringas att passera över den ursprungliga nyckeln, så att dess kurvor och formar replikeras in i nyckelämnet.

Automatiska viktiga skärmaskiner

Vilka är de viktigaste kapmaskiner. Manuell nyckel skärmaskiner.
Vilka är de viktigaste kapmaskiner. Manuell nyckel skärmaskiner.

Automatiska viktiga skärmaskiner. Som namnet antyder, är det mesta av arbetet utförs av själva maskinen, med lite manuella ingrepp krävs. Allt föraren behöver göra är att placera den ursprungliga nyckeln och nyckelämnet på maskinen. Dessa typer av maskiner är i allmänhet de dyraste.

Laser nyckel skärmaskiner. Som med automatiken, laser nyckel skärmaskiner kräver lite kroppsarbete från operatören. Vad är olika mellan de två typerna är att en titan blad är vad skär nyckelämnet, samtidigt med laser nyckel skärmaskiner, är det en laser som gör det jobbet. Denna metod möjliggör även bildandet av särskilda märken som placeras på ytan av nyckeln, som oftast används i high-trygghetssystem.

Halvautomatiska viktiga skärmaskiner

Halvautomatiska viktiga skärmaskiner. Detta liknar den automatiska nyckeln skärmaskin, men det finns mer manuella ingrepp krävs på den del av operatören. För en, måste maskinen regelbundet kalibreras för att behålla sin precision. Och en annan, måste nycklarna noggrant jämföras så att en noggrann dubbelarbete förvärvas.

Kodnyckel skärmaskiner. Dessa typer av maskiner används med kodade passerkort som många hotell och kontor använder. Dessa passerkort har ett speciellt mönster av skåror, och nyckeln skärmaskin arbetar för att bevara den ursprungliga mönstret till ett tomt nyckelkort.

Bit-nyckeldata skärmaskiner

Viktiga skärmaskiner används i nyckel dubbelarbete. Automatiska viktiga skärmaskiner.
Viktiga skärmaskiner används i nyckel dubbelarbete. Automatiska viktiga skärmaskiner.

Bitars nyckel skärmaskiner. Dessa maskiner används för att duplicera en dyrk. Med skelett nycklar, form, kurvor och linjer är inte den enda avgörande faktorn för att duplicera, storleken och djupet av nyckelns ände är också viktigt. Den bitars nyckel skärmaskin mäter den ursprungliga nyckeln storlek och djup, och skär ett dubblettnyckel därefter.

Där har du det

Där har du det! Dessa är bara några av de typer av viktiga skärmaskiner tillgängliga. Hoppas detta hjälpte dig. Lycka till!