E2a

Vad ska ett faux målning jobb

Faux målning använder olika tekniker för dekorativ målning

Faux målning använder olika tekniker för dekorativ målning. Den franska termen "faux", som betyder "falsk" på engelska, har använts för att beskriva dekorativ målning som mål är att reproducera utseendet på marmor eller trä på väggarna. Faux målning typiskt föredras av ägarna på en budget som vill försköna sina hem utan att behöva göra större renoveringar. Korrekt prissättning ett faux målning jobb är avgörande om du någonsin vill locka husägare att hyra dina tjänster. Här är några tips att komma igång på ett effektivt sätt uppskatta ett faux målning jobb.

  1. Forskning om den pågående kursen per typ av faux målning jobb. Fråga om andra dekorativa konstnärer prissättning sortiment för olika typer av faux målningstekniker de utför så att du har en idé om hur dina konkurrenter bestämmer sina skattesatser.
  2. Uppskatta din startpunkt som baseras på en given total mätning av ett område. Det bästa sättet att uppnå detta skulle vara att bestämma den specifika prissättning för varje typ av faux målning teknik på ett område, säg, ett fyrkantigt rum som mäter 15 meter med 15 meter med 8 fot tak. Faktor i kostnaden för material och arbete att komma med din start som baseras på detta specifika område. Dina kunder kommer då att ha en allmän uppfattning om hur mycket faux målning på vissa rum ungefär kommer att kosta. Naturligtvis behöver inte underlåta att nämna att detta är bara en grov uppskattning för en riktigt grundläggande rum, och att ytterligare arbete med fönster och dörrar är inte vägas in ännu.
  3. Kom upp med priser baserade på per givna kvadratmeter. Återigen kostar faktor i arbete och material du förvärvar för att göra en specifik faux målningsteknik. När detta är gjort, sedan dela kostnaderna med antalet fötter givet område. Du bör då komma med ett pris per kvadratmeter. Eftersom varje faux målningsteknik varierar i längd skapande och nödvändiga förnödenheter, sedan de priser du komma med kommer också att variera. För att säkerställa att varje faux målningsteknik korrekt prissatt, välja att skapa din portfölj. Du kan sedan skriva ner hastigheten för varje typ av faux målningsteknik på baksidan av fotografiet.

Som du får tillsammans

Vad ska ett faux målning jobb. Forskning om den pågående kursen per typ av faux målning jobb.
Vad ska ett faux målning jobb. Forskning om den pågående kursen per typ av faux målning jobb.

När du blir tillsammans, kommer du att märka att det inte är så lätt att få i uppdrag att faux målning projekt. Och oftare än inte, är det för att dina konkurrenter ger priset uppskattningar som är alldeles för låg för att matcha. Det är därför det är mycket viktigt att dokumentera dina faux målning projekt varje gång så att du inte andra gissa själv om dina priser. Du kan sedan lätt konkurrera med lägre bud om det behövs.