E2a

Utveckla och förbättra skrivkunskaper: effektiv skrivkunskaper

Få hjälp och lära sig att förbättra ditt skrivande

I denna tid där kommunikation är så viktig, få kunskaper är viktigare för en person att behärska än att skriva. Om du inte tror att du är en bra författare eller vill bli en bättre en, det finns massor av saker du kan göra för att förbättra ditt skrivande . Här är några sätt du kan lära dig att utveckla din skriftliga förmåga och bli bättre på att kommunicera via det skrivna ordet.

 1. Skriv varje dag. Du kommer att vara hårt pressade att hitta en professionell författare som inte skriver varje dag. Det är inte bara för att de gillar det eller gör det för vinst, men det är för att de vet det bästa sättet att bli bättre är att arbeta dessa skrivande muskler, finslipa sina färdigheter och öva hantverk. Om du vill bli en bättre författare, skriva mer. Skriv varje dag om möjligt - även en tidskrift posten kommer ett mail eller ett brev gör. Det bästa sättet att bli en bra författare är att öva, öva, öva.
 2. Läs - mycket läsning erbjuder författare många fördelar!. Först ser du hur stora författare konstruerar sitt arbete. Läsa hjälper dig också utöka ditt ordförråd. Ofta även enkla artiklar eller berättelser innehåller nya ord eller termer som du kan stoppa undan för eget framtida bruk. Tredje expanderar läsa världen du vet om - ju mer du vet, desto mer foder har du för att skriva av något slag. Om du vill bli en bra författare, vara en god läsare.
 3. Begå vissa grundläggande regler för minnet och tvinga dig själv att använda dem. Även om många av de små egenheter grammatik inte kan komma i spela varje dag, grundläggande grammatik och skrivförmåga gör. Det är viktigt att lära sig dessa regler och se till att du använder dem hela tiden. Den person som har en run-på straff, skriver i fragment, eller kastar i slumpmässiga kommatecken hela tiden inte kommer att ha samma framgång som en författare som kan grunderna.

  Utveckla och förbättra skrivkunskaper: effektiv skrivkunskaper. Begå vissa grundläggande regler för minnet och tvinga dig själv att använda dem.
  Utveckla och förbättra skrivkunskaper: effektiv skrivkunskaper. Begå vissa grundläggande regler för minnet och tvinga dig själv att använda dem.

  Vad bör varje författare vet? Bra författare bör veta hur man skriver korta, koncisa, fullständiga meningar. De bör veta när du ska använda kommatecken för att separera idéer i en mening - och när man inte ska göra det. De bör veta hur man får ett ämne och verb att komma överens. De bör veta hur man använder pronomen tydligt. Och de borde veta skillnaden mellan slang och riktiga ord.

  Du kan lära dig dessa saker genom att ta en grundläggande repetitionsutbildning engelsk comp kurs eller genom att konsultera en skriftlig guide som de klassiska Elements of Style eller The New Century Handbook. Du kommer att bli förvånad över hur mycket vet grunderna kan hjälpa dig att bygga dina kunskaper.

 4. Ta en klass. Med en skriftlig klass av något slag är ett bra sätt att få tips och utveckla dina färdigheter. Inte bara kommer du att ha uppdrag som ger god praxis, men du kommer att ha en professionell för att peka dig i rätt riktning. När du skriver på egen hand, kan det vara svårt att veta ibland om ditt skrivande blir bättre, och svårt att mäta där du behöver förbättra. Att ha en klass där någon utvärderar ditt skrivande kan vara till stor hjälp i dessa avseenden. Du kommer också att träffa andra författare som honing sitt hantverk. Även om de kanske inte vet så mycket som lärare, peer review och kritik är en mycket viktig del av att lära sig skriva.
 5. Omfamna processen. En av de viktigaste sakerna en författare kan göra för att utveckla sina färdigheter är att acceptera att nästan utan undantag den bästa färdiga bitarna kommer från en process i flera steg och inte från bara dra ord ur luften eller från någon ren "inspiration. " Prewriting är en avgörande, ofta överhoppade steg i processen. Människor som hoppar det stadium där du brainstorma, skissera, organisera och planera ofta oorganiserad arbete inte har de bästa idéerna, och måste göra en hel del revidera. Om du inte redan write - om du inte är att säga, Stephen King - du ställer dig upp för en stycket färdig produkt. I samma anda, människor som hoppar över den omskrivning scenen, efter att de skriver ett första utkast, ofta lämna - till vem deras publik är - ett arbete som är subpar. Att skriva är omskrivning. Det finns ingen väg runt det. Nästan ingen skrivning av hög kvalitet är ett första utkast.