E2a

Unge papper hantverk: Leksaksoldat mönster

Har du någonsin haft en grupp barn över till ditt hus för en sleepover

Har du någonsin haft en grupp barn över till ditt hus för en sleepover, eller åtminstone sitta barnvakt dem för ett par timmar? Om du gjorde då, skulle du vet hur svårt det kan vara att fånga deras uppmärksamhet span. Men för att fånga deras intresse är exakt vad du ska göra så att du vill rensa en hel del oreda senare.

Ett sätt att fånga deras intressen är att göra papper hantverk

Ett sätt att fånga deras intressen är att göra papper hantverk. Om du har en grupp pojkar över, så jag föreslår att du prova några Leksaksoldat mönster. Du kan köpa några Leksaksoldat mönster över Internet, eller så kan du bara leta efter webbplatser och bloggar-ja det finns bloggar som ägnas åt papper hantverk för barn-för några gratis mönster. Det kommer att ta dig lite tid att verkligen lära den fria dem så gör det innan den planerade sleepover eller spela datum och skriva ut dem.

Nedan följer en förteckning över och beskrivning av gratis mönster Toy Soldier.

  1. Freebies: utskriftspapper tennsoldater ornament - Den här är väldigt lätt att göra och är lämplig för barn i förskoleåldern. Allt du behöver är massor av gamla rör toalettpapper, lite lim och sax för kapning och papper för att skriva ut de mönster. Bara skriva ut mönster på vanligt papper och klipp ut dem. Om du vill att tennsoldater stå, använd ett papper istället för vanligt papper. När du har utskärningar, be pojkarna att rulla dem i toalettpapper röret och fäst med lim. För bättre resultat, visa dem hur man gör detta också.
  2. Toy Soldier pappersdockor - Det här är projekt av Monica Garrett-Hughes. Du måste ladda ner och skriva ut de två toy solider mönster papper docka på sajten. Om du har förskolan pojkar över, kan du ändra projektet för att passa deras nivå. Du kan göra en enhetlig-liknande ritningar på pappersdockor och be pojkarna att färglägga dem. Använd papper när du skriver ut pappersdockor så att du kan fästa grilla pinnar på baksidan av papperet dockor och använda dem som papper marionetter. Be pojkarna att iscensätta sin egen kamp scen med leksaken solider papper marionetter. Men om du vill gå vidare och följa projektet i sin helhet, så gör det. Det kommer att ta en hel del förberedelser i förväg som att skära beslag och uniformer och skapa bakgrunden till projektet.
  3. Mary av WACS: Ett utklipp papper docka häfte 1943 .

Om du har pre-school girls över

Om du har pre-school girls över, sedan använda papper docka och klänningar mönster från den här sidan. Det finns olika klänningar för olika väderförhållanden. Det finns också mönster för Sleepy Time kläder. Detta är en säker hit bland flickor. Bara skriva ut dem och klippa ut dem.

Unge papper hantverk: Leksaksoldat mönster. Har du någonsin haft en grupp barn över till ditt hus för en sleepover.
Unge papper hantverk: Leksaksoldat mönster. Har du någonsin haft en grupp barn över till ditt hus för en sleepover.

Papper hantverk är bra sätt att fånga barnens uppmärksamhet och få dem att delta i gruppverksamhet. Det finns också en trevlig bindning tid för en förälder och barn. Utnyttja de webbplatser över för lite kvalitetstid med ditt barn eller barn.