E2a

Skaffa den perfekta build i Guild Wars

När det kommer till massivt multiplayer online rollspel

När det kommer till massivt multiplayer online-rollspel, kommer du alltid höra av folk som har kokat ihop en så kallad perfekt bygga för den typen av spel. Men sanningen är att dessa typer av spel var tänkt att spelas som ett lag, med spelare som gör sitt bästa med vad de har för att göra en skillnad. Detta innebär att det verkligen perfekt att bygga som övertrumfar alla andra typer av tecken är en myt. Du kan bara göra en build som är vettigt, och spelar karaktären till det bästa av din förmåga.

Guild Wars är inget undantag till detta

Guild Wars är inget undantag, i själva verket finns det så många olika kombinationer av färdigheter i detta spel som den perfekta build sprids ut i bokstavligen dussintals olika karaktär byggen. Tyvärr innebär detta också att det är väldigt lätt att göra ett misstag med din build. Det är därför det är viktigt att alltid veta vad du gör när crafting en build av ditt eget i Guild Wars, och den här artikeln kommer att hjälpa dig göra just det. Istället för att berätta exakt vad du ska göra, kommer stegen nedan ger istället några tips du kan följa så att du inte faller för nybörjare fällor som i slutändan kommer att skilja en bra spelare från en bra spelare. Så om du är intresserad av att lära hur effektiva byggen görs i Guild Wars, hålla behandlingen.

Skaffa den perfekta build i Guild Wars. Gör din hemläxa och lyssna till råd från andra användare.
Skaffa den perfekta build i Guild Wars. Gör din hemläxa och lyssna till råd från andra användare.

  • Gör din hemläxa och lyssna till råd från andra användare. Detta är mycket viktigt eftersom du kan vara villig att göra vad det tar att göra en bra build, men om du inte vet vilken kompetens du behöver, då du aldrig kommer att kunna åstadkomma detta mål. Lyssna på andra spelare i Guild Wars forum, tänk på allt de har att säga, inklusive spelare som har gjort sig ett namn i spelet. Du kan välja att följa deras bygga exakt, men det rekommenderas att du tar allt i beaktande innan man ens börjar.
  • Gå med vad som är vettigt för dig. Tänk på att denna karaktär är din, så använd vad du tror kan vara användbar (baserat på vad du har läst från forum och från aktörer i spelet), och vara smart om det. Normalt är fyra färdigheter som används för direkt attackera allt du behöver. Samtidigt måste du ha minst en av dessa färdigheter är verksamma på alla gånger, så välj en färdighet med en mycket snabb omarbetning tid så att du alltid har något i händelse av en binda.
  • Se till att vad du bär kompletterar vad du gör. Det finns många färdigheter i detta spel och många outfits som förstärker dessa kunskaper, så har alltid något som går hand i hand med vad du dela ut. Det finns massor av kläder och accessoarer att välja mellan, så helt enkelt bestämma om de uppsättningar som du känner komplettera din bygga den mest.


Och kom ihåg den viktigaste regeln för att spela Guild Wars är att ha roligt, och inte ta det för allvarligt. Det är bara ett spel trots allt, och du kommer bara att stressa ut om du är för hög uppträdda. Använd ditt sunda förnuft och vara respektabel till dina medspelare.