E2a

Så spelar skönhetssalong och klä upp spel online

Kolla in några av dessa online-spel för flickor

Du kanske har alltid haft en hemlig önskan att vara en frisör eller en make up artist eller du kanske bara vill ha en rolig och avkopplande sätt att de-stress från trycket från arbetet. När allt, vad kan vara roligare än att kunna experimentera med olika färger och skönhetsbehandlingar?

Så spelar skönhetssalong och klä upp spel online. dress up spel för tjejer.
Så spelar skönhetssalong och klä upp spel online. dress up spel för tjejer.

Många online frisörsalong spel finns tillgängliga gratis utan att behöva laddas ner. Du kan få tillgång till spel prövningar, men du har också möjlighet att köpa den fulla versionen av dessa spel på runt 10€ per spel. Här är bara några av de tillgängliga versionerna:

Ett. dress up spel för tjejer.

Klä upp spel för tjejer levererar ett brett utbud av spel, inklusive nagelsalongen, makeover och online klä upp (t.ex. bröllop, kändis och fantasy). Dessa spel är väldigt lätt att spela. Allt du behöver göra är att klicka på ett visst spel som du vill ha (det finns skärmdumpar som hjälper dig att avgöra), vänta på programmet att ladda, och sedan bara spela! Dessa spel har vanligtvis en make up-mindre tecknad ritning av en flickas ansikte, och du bara göra henne upp med olika ögonskugga, läppstift, eyeliner och även ögon-och hårfärger. Några av instruktionerna är på koreanska, men det är lätt att manipulera utan att behöva läsa dem.

Du kan komma åt dessa spel på spel-dress-up.com .

2. mina spel för flickor.

Kolla in några av dessa online-spel för flickor. mina spel för flickor.
Kolla in några av dessa online-spel för flickor. mina spel för flickor.

Denna webbplats fungerar ungefär som Make up spel för tjejer. Du visas länkar till olika makeover spel och du behöver bara klicka på den speciella någon du gillar. En unik egenskap är att det finns korta beskrivningar av de tecknade figurerna som skall göras upp. Dessa beskrivningar ger dem mer karaktär och kan göra spelet roligare för dig. Det finns också vissa versioner där man kan göra över en pojke, möbler och utrustning versioner där man kan inreda ett hem, och andra spel som behandlar naturliga skönhet leveranser.

Du kan komma åt dessa spel på www.mygames4girls.com .

Tre. belle skönhet boutique.

Detta spel skiljer sig från de som tidigare nämnts. Belles Beauty Boutique är mer om att hantera en skönhet spa än att sätta på smink. Det fungerar så här: Kunderna kommer in i salongen begära olika tjänster såsom en frisyr, hår styling, och manikyr. Du bör tillmötesgå de önskemål som dessa kunder snabbt, genom att placera dem på lämplig stol där de kommer att få sina begärda tjänster. Det blir svårare när fler och fler kunder kommer in och Tjänster Begär ena efter den andra.

En gratis testversion finns tillgänglig på nätet, men du kan välja att köpa den fulla versionen. Du kan komma åt detta på www.grab.com .

4. marapets.

Vid Marapets, kommer du att kunna skapa och ta hand om ett husdjur, utforska världen av "Marada," tjäna pengar och krediter och handel i olika artiklar och instrument. För att tillfredsställa din inre fashionista, kan du få ditt husdjur besök "Lowlyhood," som har ett solarium, där ditt husdjur skulle kunna ändra sin hudfärg, en kläder rack och en peruk butik. För att få tillgång till denna virtuella värld, måste du skapa ett konto (denna process är gratis) genom att ange din e-postadress och födelsedatum. Det kan ta lite tid att få kännedom om detta system, eftersom den har en värld av funktioner.

Du kan komma åt marapets på www.marapets.com .

Dessa är bara fyra av de många sorter som finns på nätet. Du ska vara säker på att spendera en massa tid bara njuta av funktioner som dessa spel för tjejer har att erbjuda. Det bästa är att de är oftast mycket enkla att göra, så de är de perfekta spelen för att koppla av och varva med. Njut!