E2a

Så spelar katt och kartor mus i Starcraft Brood War

StarCraft: Brood War är en expansion in för videospel StarCraft

StarCraft: Brood War är en expansion in för videospel StarCraft. Spelet innehåller tre interstellära arter nämligen Zerg, Protoss och Terran slåss om kontrollen över galaxen. Spelarna i spelet måste samla betydande resurser för att kunna bygga baser och utrusta sin militär med tillräckligt vapen för att besegra sina fiender. Starcraft: Brood War har i stor utsträckning utvecklats så mycket att artificiell intelligens (AI) har ökat så att alla AI-drivna spelare har möjlighet att aktivt använda strategier och taktiker. Dessutom har det en omfattande inställningar Använd Karta (UMS) vari spelarna har möjlighet att ändra kartor och spelregler bortom standarden spelets plattform.

En sådan typ under UMS är katten och musen kartor

En sådan typ under UMS är katten och kartor mus. Sedan använder UMS har inspirerat spelarna att göra sina egna kartor, mycket varierande versioner av katten och musen har skapats kartor. Men trots detta är det grundläggande konceptet av katten och musen kartor densamma.

För att börja spela katt och kartor mus

För att börja spela katt och kartor mus, måste man vara online på battle.net. Du kan också spela på egen hand med AI-run spelare som din motståndare. Först bestämmer vem som får vara med musen. Musen kommer att tilldelas som en sond eller en robot arbetstagare av Protoss arter. I en katt och mus, är högst två prober tillåtet. Alla de andra spelarna kommer att vara katter. Katter å andra sidan blir Ultralisks. Dessa tillhör arten Zerg och är karakteristiskt stora bestar som har extremt kraftfulla fysiska attribut.

Spelet kommer att vara för musen för att bygga pyloner och Nexus gratis

Så spelar katt och kartor mus i Starcraft Brood War. StarCraft: Brood War är en expansion in för videospel StarCraft.
Så spelar katt och kartor mus i Starcraft Brood War. StarCraft: Brood War är en expansion in för videospel StarCraft.

Spelet kommer att vara för musen för att bygga pyloner och Nexus gratis. Dessa kommer att vara mössens baserna. En mus har att söka efter mineraler som kommer att användas som valuta för att köpa tillräckligt med enheter för att slå katterna. Om i processen en mus blir dödad av katterna, sedan den andra musen i spelet har chansen att rädda sin fallna kamrat genom att gå till särskild anvisad spara plats markeras med en flagga. Detta är anledningen till att bygga ett fort nära den utsedda spara platsen är avgörande så att räddaren musen lätt kan springa tillbaka till säker plats efter att ha sparat den upptrampade musen.

I den slumpmässiga katt och råtta

I den slumpmässiga katt och mus, den mest effektiva strategin för att anställa när du spelar med musen skulle vara att bygga flera stolpar runt gruv zonen gör att det inte finns någon koppling blockerar ingången till gruvområdet. En mus måste tjäna som bete som katterna kommer att jaga. Även detta följer, med musen går igenom hål som katter inte kan komma in, har den andra musen chansen att bygga fler stolpar för gömställen. I de flesta fall, katterna tenderar att koncentrera sig på att förstöra den inbyggda nexus eftersom de kommer att tjäna en hel del poäng. Detta är anledningen till att katterna skulle vara smart nog att inte falla för musens knep och bara fortsätta jakten. Om en mus blir dödad, då den andra kommer att bli lättare att besegra.