E2a

Så lyssna på musik med din PSP

PlayStation Portable, som vanligtvis kallas PSP är en spelkonsol som är avsedd att vara handhållen. Denna spelkonsol är gjord och producerad av Sony Computer Entertainment, ett dotterbolag verksamhet Sony Corporation, ett japanskt företag som blivit en av världens välkända multinationella företag när elektroniken är berörda.

PSP presenterades på den japanska marknaden redan 2004

PSP presenterades på den japanska marknaden redan 2004. Konsolen var avsedd att vara mini versionen av PlayStation som sådan, dess spelkontroll äger efter PlayStation. På grund av sin liten och kompakt storlek, har det blivit sedan en av favorit handhållna spelkonsoler som används av spelare. En av de populära produktspecifikationen för PSP som är älskad av många är den fantastiska 3D-grafik rendering som visas på sin 10,9-cm widescreen LCD.

Så lyssna på musik med din PSP. Upphandla ett memory stick.
Så lyssna på musik med din PSP. Upphandla ett memory stick.

PSP har också utformats för att spela upp videoklipp och lagra digitala bilder. Dessa filer kan överföras och visas på din PSP med flyttbara flashminneskort som utvecklats av Sony kallas Memory Stick Duo. Dessa filer kan också lagras tillsammans med videospel, en Universal Media Disk, också utvecklats av Sony. Dessa optiska skivor är 6,1 cm i diameter och de data man kan lagra är upp till 1,8 GB med dubbla lager disken och 900 MB om du använder ett lager disken.

Spela spel och använda PSP som en bärbar bildvisare eller bärbar videospelare är inte det enda du kan göra med din Sony PSP. Med Sony PSP kan du lyssna på musik och följande är stegen om hur du lyssnar på musik med din PSP.

  1. Upphandla ett Memory Stick. PSP kommer med en 64 MB Memory Stick Duo, men du bör överväga att få en större minne eftersom en låt kan lätt äta upp 5 MB ditt minne.
  2. Ladda ner musik som du vill överföra till din PSP. Det finns flera sätt att leta efter den musik du vill ha. Du kan antingen köpa musik på nätet, rippa låtarna från din ljud-cd eller ladda ner musik med hjälp av en programvara fildelning. När du har fått den musik du vill, spara den i en mapp där du enkelt kan komma åt och hitta den.
  3. Plats i din nyinköpta Memory Stick på din PSP och ansluta din PSP till datorn med USB-kabeln som medföljde din spelkonsol. Datorn kommer att känna igen PSP som en flyttbar lagringsenhet. Skapa en ny mapp där du vill lagra ljudfilerna. Leta upp mappen där du sparade din nedladdade musik och markera varje fil och kopiera dem genom att trycka "Ctrl C" på tangentbordet. Gå tillbaka till den nya mappen du skapade på Memory Stick och klistra in ljudfiler genom att trycka på "Ctrl V" på tangentbordet. När allt har överförts, koppla PSP från datorn och gå att göra nästa steg.
  4. På din PSP, visa flyttbara media. De ljudfiler som du överfört från datorn nu ses på din PSP. Tryck på "X"-knappen på din PSP för att spela musikfilen.

PSP var ursprungligen tänkt att bli en bärbar spelkonsol, men konsolen också komma med fantastiska funktioner som att spela musik. Istället för att köpa en separat mp3-spelare, PSP har dessa fantastiska funktioner som säkert har maximerat det mesta av dina pengar.