E2a

Så här laddar PSP utan laddare

Sony PlayStation Portable

Sony PlayStation Portable, eller som det är allmänt känt, är Sony PSP, en handhållen spelkonsol från Sony Computer Entertainment Inc. Company. Det är en av de ledande handhållna spelkonsoler säljs idag. Sony PSP linjen lanserades i december 2004. Detta var PSP-1000. Sedan dess har tre nya versioner släppts. Dessa är PSP-2000, PSP-3000 och PSP Go.

Det viktigaste med att ha en bärbar spelkonsol är batteriet i enheten

Så här laddar PSP utan laddare. Hitta en usb-uttag för att ansluta PSP till en usb-port.
Så här laddar PSP utan laddare. Hitta en usb-uttag för att ansluta PSP till en usb-port.

Det viktigaste med att ha en bärbar spelkonsol är batteriet i enheten. Batteriets laddning kommer att diktera hur länge du får spela ditt spel. Sony PSP började drivs med en löstagbar 5V DC Li-Ion batteri, med en elektrisk laddning av 1800mAh. När PSP-2000 modellen kom ut, sjönk milliampere-timmar till 1200mAh, men en uthållighet Batteriladdning upp till 2200mAh var också utsläppt i december 2007, för mer aktiva spelare. De uppladdningsbara batterierna uppnår full laddning på cirka en och en halv timmars laddning. Detta översätter sedan till 3 till 7 timmar av spelande, beroende på batteriets modell och vilka alternativ valdes ut för att spela. De alternativ som påverkar livslängden på ett batteri laddning är graden av använd volym, WLAN och skärminställningarna ljusstyrka.

Den korrekta laddare för användning med Sony PSP är en 5 DC 2000mA AC-adapter. Men ibland, när vi är ute, tenderar vi att glömma att ta med laddaren tillsammans. När detta händer, eller om din laddare bara går sönder, inte fret, för det finns andra sätt att ladda din PSP utan laddare.

Här är de steg att ta när du laddar en PSP utan laddare:

Sony playstation portable. Leta upp usb-porten på PSP.
Sony playstation portable. Leta upp usb-porten på PSP.

  1. Hitta en USB-uttag för att ansluta PSP till en USB-port. En domkraft behövs för att ansluta en PSP till en USB-strömkälla. Det är normalt en svart kabel med en adapter för PSP slutar i en USB-kontakt.
  2. Leta upp USB-porten på PSP. Det ligger på toppen av PSP, ett hål i mitten av enheten, med en treudd formad skylt som anger USB-kontakten.
  3. Anslut den mindre änden av USB-kabeln till PSP USB-port.
  4. Fäst större änden av kabeln o USB-porten.
  5. Slå på PSP, och gå till huvudmenyn eller huvudmenyn. Om skärmen visar en spelande, spara framsteg och tryck på "Hem"-knappen. En skärm visas, ställer frågan: "Vill du avsluta spelet?" Välja "ja" kommer du till huvudmenyn.
  6. Bläddra till den vänstra ikonen på hemmenyn. Detta är den inställning grupp av ikoner.
  7. Rulla ned till System Settings. Välj det genom att trycka på "x" eller "o"-knappen, beroende på din PSP regionen modell. Kontrollera att "USB Charge" och "USB Auto Connect" båda vänt "På". Detta kommer att säkerställa att om din PSP dräneras Nästa gång du ansluter till ett USB-uttag, kommer det att ta ut utan att öppna menyn.
  8. Bläddra fram till USB-anslutningen alternativet. Välj detta om det är första gången att göra en USB-laddning. Detta kommer att ansluta din PSP till din USB-uttaget och starta laddningen.

Spela på!