E2a

Så här byter du packning ventilkåpan i en Cadillac Escalade

En ventil packning hjälper täta skarven mellan ventilkåpan och resten av motorn. Detta är mycket viktigt för att förhindra oljeläckage från motorn. Om läckage av olja fortsätter, kan detta tömma bilens olja och detta kommer att orsaka allvarliga skador på ditt fordon. Om olja läcker på din motor, kommer den att producera brukar rök och det kommer att lukta som något brinner. Om detta inträffar måste ventilkåpan packning av ditt fordon som skall ersättas. Om du har en lyxbil som Cadillac Escalade, måste du ta extra hand om detta eftersom det är ganska dyrt. Denna bil tillverkades av General Motors. Den första modellen av Cadillac Escalade producerades 1999.

Här är de steg om hur du byter packningen ventilkåpan i din Cadillac Escalade

  • Förbered de saker som du behöver för att ersätta packningen ventilkåpa av din bil. Dessa är nya ventilkåpa packning för Cadillac Escalade, skruvmejsel, ren trasa, skurborste och motor renare. Du kan beställa en packning ventilkåpa för din bil på nätet genom att gå Auto delar lager webbplats. Du kan också kontrollera detta på butiker auto leverans i närheten av din plats.
  • Låt din Cadillac Escalade motor svalna. Parkera bilen på ett stort utrymme där du kan göra processen senare. Detta är viktigt så att du kan fungera korrekt. Stäng av bilens motor och lyfta sin huva. Avlägsna minuskabel av batteriet från att vara ansluten till motorn. Lämna det i flera timmar att helt svalna. Du måste dock se till att din bil är säkrad och ingen kommer att gå till denna plats särskilt barn. Låt dem inte att leka i närheten av din bil.
  • Ta bort den gamla packningen ventilkåpan på din bil. När motorn på din bil har helt svalnat, ta bort kabelstammen från att vara ansluten, följt av hängslen och tändspole. Du kommer att se att det finns bultar som håller ventilkåpan. För att ta bort ventilkåpan, måste du ta bort bultarna först. När ventilkåpan tas bort, kommer du nu att kunna se packningen ventilkåpan som du kommer att ersätta. Skaffa en skruvmejsel och använda detta för att försiktigt ta bort den gamla packningen.
  • Rengör området där packningen placerades. Innan den nya packningen ventilkåpan, använd en ren trasa, borste och motor renare för rengöring av området packningen sittplatser eller det område där du placerar packningen ventilkåpan. När ren, sätta nya packningen ventilkåpan på packningen sittgrupp. Sätt komponenterna och bultar tillbaka till sina rätta platser.


Så här byter du packning ventilkåpan i en cadillac escalade. Förbered de saker som du behöver för att ersätta packningen ventilkåpa av din bil.
Så här byter du packning ventilkåpan i en cadillac escalade. Förbered de saker som du behöver för att ersätta packningen ventilkåpa av din bil.

Använd inte bilen direkt för körning efter byte av packning ventilkåpan. Bilen måste värmas upp först så att oljan i din Cadillac Escalade kommer att flytta upp till sin motor. För att göra detta, slå på motorn på din bil medan på sin plats. Låt motorn gå på tomgång i ca 15 minuter. Efter det kan du köra bilen som du normalt gör och din bil kommer att vara som ny igen.