E2a

Så här använder du animera döda i Balders gate 2

Baldur Gate är en av de bästa datorn rollspel som någonsin gjorts. Detta innebär att du väljer en karaktär att använda och under hela spela spelet, måste du fylla i en hel del uppgifter och uppdrag för att gå vidare. Du kommer också att bli ombedd att göra en hel del val och beslut längs vägen och spelet kommer att reagera (om du kommer att belönas eller bestraffas) beroende på vad du väljer. Några år senare var spelets uppföljare, Baldur Gate 2, släpptes och lovordades också. En av höjdpunkterna i spelet använder förtrollningen "Animera Dead", som ger liv åt skelett, vilket i sin tur hjälpa dig. Artikeln nedan lär dig hur du använder "Animera Dead" i Baldur Gate 2:

Så här använder du animera döda i balders gate 2. Budget din tid klokt.
Så här använder du animera döda i balders gate 2. Budget din tid klokt.

  • Grunderna. Förtrollningen "Animera Dead" är en mycket användbar spell för det kommer att ge tillbaka skelett till liv, och de kommer att hjälpa dig mot fiender. Dessutom, är förtrollningen en passiv. Vilket betyder att den är den typ av magi som du ska använda i början av spelet eftersom de inte kommer att påverka dina fiender och tar en stund att arbeta, så se till att använda den i början av spelet. Den goda delen, förutom skelett som uppstånden och under din kontroll, är att stava varar mer än sju timmar. Detta innebär att du kommer att ha mycket tid för att kontrollera skelett.
  • Budget din tid klokt. Det kan tyckas som mycket, men hur länge period spell kommer att gå genom snabb så använd din tid klokt. En bra plan skulle vara att sätta dina skelett framför din karaktär som du går runt vågat genom slätterna. Så se till att, när du har fört dessa tidigare döda kroppar tillbaka till livet, resa så långt du kan. Dessa påsar av ben har många fördelar, och att kunna resa långt är en av dem.
  • Med mycket makt kommer ett stort ansvar. En annan fördel är att dessa ben fungerar som din offer lamm. Detta innebär att skeletten kommer att ta skada från de motsatta krafter som är på vägen (det finns en hel del skelett, så att du kan offra ett stort antal av dem). Detta är ett bra sätt att ta reda på om det finns någon inkommande fara utan din karaktär blir attackerad. Plus att det ger dig tid att förbereda din karaktär att bekämpa dessa skurkar. Även när du når en högre nivå (högre än nivå 14) benen du föra tillbaka till livet kan göra lite skada fiender och inte dör så lätt. Så när de är framför dig, kommer de att kunna rugga upp din motståndare innan du ens kommer dit. Detta kommer att göra livet mycket enklare för dig.


Genom att läsa den här artikeln

Genom att läsa den här artikeln, vet du nu hur du använder "Animera döda" spell i Baldur Gate 2. Så vad väntar du på? Starta spelet och använda denna spell till sin fulla kapacitet. Förr eller senare, kommer din karaktär att bli mycket stark!