E2a

Så här ansluter du en Xbox 360 till din TV

Spela dataspel är mycket roligare om du visar den i en större skärm. Det är därför många användare föredrar att koppla upp sin Xbox 360 spelkonsoler till sina TV-enheter för att maximera spelupplevelsen. Denna artikel kommer att lära dig hur du ansluter din Xbox 360 till din vanliga TV.

Så här ansluter du en xbox 360 till din TV. Redo spelkonsolen kabel.
Så här ansluter du en xbox 360 till din TV. Redo spelkonsolen kabel.

  1. Redo spelkonsolen kabel. Få A / V-kabel som medföljde när du köpte din Xbox 360. A / V-kabeln är den som har tre färgkodade kontakter på antingen ändar.
  2. Stäng av Xbox 360 och standard-TV. Detta för att undvika oavsiktlig elektrisk stöt.
  3. Anslut A / V-kabeln till Xbox 360. Räkna ut hamnarna i Xbox 360-konsolen. Observera att det hamnar som har färgade rött, gult och vitt. Ta tag i A / V-kabel och sätt i pluggarna i motsvarande Xbox 360-port. Tänk att sätta den röda kontakten i det röda porten, den gula kontakten i motsvarande gula porten, och den vita kontakten i den återstående vita-färgad porten på Xbox 360.
  4. Anslut spelkonsolen kabel till TV. Studera din TV först. Det bör finnas en uppsättning av de gula, röda och vita färgkodade hamnar. Några nyligen släppt standard tv även med mer än en uppsättning av dessa färgkodade portar. Du kommer bara att behöva en uppsättning portar för ändamålet. Om du vill ansluta en Xbox till din TV, ta de fria ändarna av A / V-kabel och sätt i pluggarna i samma färg port.
  5. Slå på TV: n och spelkonsolen. Anslut din TV till grenuttag. Gör samma sak för Xbox 360 nätsladden.
  6. Ställ upp det. Följ instruktionerna på skärmen genomgång för att ställa in systemet för första gången.
  7. Haka upp regulatorn. Wired styrenheter behöver bara sättas in i Xbox 360 USB-port. Men om du kommer att använda en trådlös handkontroll måste du synkronisera den först. Gör detta genom att kontinuerligt trycka ner X-knappen som finns i mitten av styrenheten. Ringen kring X-knappen samt den vänstra delen av enheten strömbrytaren ska både lätta upp. Om detta inte sker, tryck på knappen Anslut för styrenheten på Xbox 360. Gör samma sak för på anslutningsknappen på spelkontrollen.

Precis som alla elektriska apparater, är Xbox 360 benägna att skada om den är placerad i en dammig och fuktig yta. Så se till att välja den mest lämpliga platsen som har bra ventilation för att se till att din Xbox varar länge.