E2a

Så för att låsa upp TV prestation i Call of Duty 4

En av de nya funktionerna i Xbox Live är att spelare kan lägga sin gamerscore på deras Live-profil. Den gamerscore är ett system som håller koll på uppnåendet punkter som användaren har ackumulerats genom att fylla spelet utmaningar. En av Xbox-spel att bevilja spelare poäng är Call of Duty 4. Denna skjutspel är den fjärde delen i den mycket populära spelserien. Om du vill förbättra din Gamerscore och kunna skryta om dina galna spel färdigheter, försöka låsa upp TV Achievement i Call of Duty 4: Modern Warfare. Detta kommer att kräva att du ska hitta och förstöra alla tv-apparater vädring tal av Al-Asad, terroristorganisationen ledare. Här är en steg-för-steg-guide som ska hjälpa dig att tjäna 20 spelare poäng som du kan skryta om på din Gamer kortet.

Så för att låsa upp TV prestation i Call of Duty 4. Gå igenom alla spelets nivåer tills du når "Charlie surfa inte" nivå.
Så för att låsa upp TV prestation i Call of Duty 4. Gå igenom alla spelets nivåer tills du når "Charlie surfa inte" nivå.

  • Gå igenom alla spelets nivåer tills du når "Charlie surfa inte" nivå. Detta uppdrag kräver att din trupp få tillgång till en TV-station. Denna station råkar sända ett meddelande från terroristgruppen. Du måste förstöra alla tv-enheter på denna nivå.
  • Förstör alla TV-enheter innan du går in på stationen. Att ta ner tv-enheter, behöver du bara träna ditt vapen på enheten och eld bort. Du kan också kasta en granat på det i fall fiendens vakter blockerar din väg. Innan du ens ange den sändande stationen, kommer det att finnas fyra TV-enheter som måste förstöras. Två enheter är inne i första byggnaden att din trupp kommer att infiltrera. Efter att ha avslutat de mål som tilldelats dig i första byggnaden, gå ut och gå öster om huvudvägen. Håll gå till höger tills du hittar en byggnad som har en uppsättning trappor. Gå upp till denna byggnadens andra våning och söka i området tills du hittar den tredje tv-apparaten. När detta är gjort, gå tillbaka till den huvudsakliga vägen och fortsätta följa den tills du kommer till en korsning. Här kommer du att stöta på en fiende rider en lastbil. Vissa skyttar kommer också att vara på taket av byggnaden framför dig. Bekämpa fienden vakter från lastbilen och ta ut taket skyttar. Gå till taket via trapporna och hitta det område där skyttarna var stationerade. Du hittar den sista av de fyra tv-enheter här. Bli inte förvånad om det har förstörts redan eftersom detta kan ibland skadas under tidigare eldstrid.
  • Ange TV-station och söka rum. För att komma in i byggnaden, fästa sprängämnet till dörren sida och vänta på att explodera. Rusa genom dörren och gå ner byggnadens trappor. Stanna och slå på omfattningen syn på ditt gevär. Zooma in på TV-apparaten finns över rummet och ödesdigra bort. Se till att tv är inte längre sändningar innan rubrik till nästa enhet. Springa förbi fiendens vakter och in i ett rum till vänster. Detta rum bör ha några affischer på sina väggar. Det finns en TV på ett stativ. Du kan ta ut det genom att skjuta på den med din pistol eller ett gevär. När du kommer till broadcast rummet, se till att du förstör varenda bildskärm. Den "Your Show Sucks" prestation bör låsa när du blåser upp den sista tv-apparat.


Ha tålamod för att försöka låsa upp denna bedrift eftersom det kan ta dig ett par försök innan du kan ta ut alla tv-apparater. Kom ihåg att du måste skjuta eller spränga alla monitorer inne i broadcast rummet innan du lagkamrat stängs sändningen av.