E2a

Så för att låsa upp din fantastiska kreativt skrivande potential

Hur ofta kommer du nära till drabbar skriva höjder du verkligen kan? Hur regelbundet läser du tillbaka en del av din kreativa skrivande och tänka, "Wow, det är en av de bästa saker jag har skrivit .... Jag är verkligen stolt över denna del av skrift"?

Min gissning är att det är inte alls så ofta som du vill, om det någonsin händer alls.

Så för att låsa upp din fantastiska kreativt skrivande potential. Välj en tid varje dag att skriva.
Så för att låsa upp din fantastiska kreativt skrivande potential. Välj en tid varje dag att skriva.

Woody Allen sade ökänt, "80% av framgång bara visar upp." Och detta är sant med att skapa mer än något annat.

Så här är din 5-steg plan för att visa upp och ge dig själv en chans att låsa upp den fantastiska kreativt skrivande potential som innerst inne du vet är inom dig:

  1. Välj en tid varje dag att skriva. Gör det samma tidpunkt varje dag. Du vet själv när du är mest kreativa, och när du tycker att det är lättast att skriva. För vissa är det första sak på morgonen, för andra, det är sent på natten. Hitta din bästa tid, sedan hålla sig till det varje dag.
  2. Ha en färdig leverans av skriva idéer. Det bästa sättet att göra detta är att använda en skrift tidskrift. Detta är helt enkelt en bärbar dator du bär med dig hela tiden och anteckna dina idéer när de kommer till dig. Sen när du går att skriva, har du sidorna av potentiella bra idéer att utveckla. En skrift tidskrift, mer än något annat, är författarens hemliga vapen och hans bästa vän.
  3. Gör ditt skrivande utrymme bekväm. Är där du skriver nu någonstans du har lätt för att skriva? Är det fritt från distraktion och du har allt du behöver stänga av? Är där du skriver inbjudande och någonstans du njuta ska skriva eller rörig och oattraktiv? Är din stol och skrivbord bekvämt? Var uppmärksam på de små detaljerna som kan göra ditt flöde skrivupplevelse så fritt som möjligt.
  4. Skriv ett minimibelopp varje dag. Välj ett minimum av tid att skriva för varje dag. 15 minuter är ett absolut minimum. När du vet att du har denna tid varje dag som avsatts för att skriva - det skriver möte med dig själv - du ger undermedvetet själv tillåtelse att skriva. Detta frigör din text ännu mer. När du stärka denna vana, utöka ditt skrivande tid till 30 minuter, 60 minuter, och mycket mer.
  5. Uppmärksamma och fira dina framsteg. Vid slutet av varje månad, se tillbaka på vad du har skrivit under den tidsperioden. 15 minuter om dagen i 30 dagar uppgår till 7,5 timmars skrivande. Du kan få en stor mängd kreativt skrivande gjort i denna tid, långt mer än du förmodligen tror att du kan. Uppmärksamma och fira allt du skriver och det kommer att motivera och uppmuntra dig att skriva mer.

Ha en färdig leverans av skriva idéer. Gör ditt skrivande utrymme bekväm.
Ha en färdig leverans av skriva idéer. Gör ditt skrivande utrymme bekväm.

Det enda sättet att bli en bättre kreativ författare, och för att nå de underbara höjder du är kapabel att med ditt skrivande, är att visa upp och skriva regelbundet.

Använd denna 5-steg plan för att låsa upp den kreativt skrivande potential inom dig som bara spricker komma ut!