E2a

Så för att låsa alla fusk för Goldeneye 007 (N64)

Den skjutspel

Den skjutspel, GoldenEye 007, är ett första-persons videospel släpptes 1997. Det har utvecklats av Rare till Nintendo 64 spelkonsol. Den James Bond film-baserade spel blev så populär att den sålde mer än åtta miljoner exemplar över hela världen. Det är tänkt att vara den mest inflytelserika skjutspel hittills. Om du är en av de miljoner som köpt detta spel och vill utforska spelet ytterligare, kommer den här artikeln hjälper dig att få förstärkningar och vapen som kan göra spelet ännu mer spännande för dig. I denna guide kommer du att upptäcka fusk som kommer att låsa upp spelets gyllene pistolen, Aztec laser och många fler.

Så för att låsa alla fusk för Goldeneye 007 (N64). För att kunna använda alla vapen som finns i spelet och få oändlig mängd ammunition.
Så för att låsa alla fusk för Goldeneye 007 (N64). För att kunna använda alla vapen som finns i spelet och få oändlig mängd ammunition.

  • För att kunna använda alla vapen som finns i spelet och få oändlig mängd ammunition, måste du gå till spelets fuskmenyn. Gå till fusk menyn och tryck på följande knappar i den givna ordningsföljden: Ner knappen, vänster pil, övre C-knappen och höger pil. Efter att ha tryckt dem, anger följande: L-knappen och Pil vänster L-knappen och vänster pil, L-knappen och pil upp, C-knappen, sedan vänster pilen igen. Tryck på knappen längst ned C och vänta på bekräftelse ljudet innan låta knapparna går. Avsluta fuskmenyn och gå tillbaka till spelet. Du kommer nu att kunna utnyttja alla de vapen som finns i spelet arsenal. För att kunna få obegränsad ammunition, måste du också gå till fusk menyn och skriv in följande i den exakta sekvensen: nedåtpilen, vänster pil, övre C-knappen, sedan höger piltangent. Tryck på följande knappar i par: L-knappen och nedåtpilen, L-knappen och vänster pil, L-knappen och pil upp. Fortsätt att trycka på vänster C-knappen och sedan vänster pil. Håll den nedre C-knappen tills du hör fuska bekräftelse ljud. Avsluta fuskmenyn och sedan gå tillbaka till spelet.
  • Vissa nivåer och lägen kan endast nås om du slutföra vissa nivåer i vissa lägen och inom den givna tidsramen. För att uppnå paintball läget, måste du spela den första delen av uppdraget 1 som en hemlig agent. Det kräver också att du slutför denna nivå på mindre än två minuter och fyrtio sekunder. För att bli oövervinnelig, måste du fylla i den andra delen av det första uppdraget som en 00 agent. Tidsfristen för detta är två minuter och fem sekunder. För att uppnå DK, eller många spelare anspråk på att vara Donkey Kong, mode, måste du kunna slutföra den tredje delen av uppdraget 1 under fem minuter i agent-läge. Om du spelar under begränsade ammos men vill ha dubbla granatkastare, måste du slutföra den första delen av uppdraget två i tre minuter och trettio sekunder. Gör det som en hemlig agent. För dubbla raketgevär, måste du spela den andra delen som en 00 agent och avsluta allt inom fyra minuter.
  • Särskilda vapen kan också uppnås utan att aktivera den i fuskmenyn. Om du vill skaffa spelets Gold PP7 vapen, måste du spela som en agent och komplett del fyra av mission sju på mindre än två minuter och femton sekunder. Lasern vapen låses upp när du når det åttonde uppdraget och slutföra denna nivå under hemlig agent läget. Avsluta det i 9 minuter eller mindre och lasrar kommer att fördubblas. Den gyllene pistolen är upplåst på nivå 9 om du spelar som en 00 agent. Om du klara nivån på sex minuter eller mindre, kommer varje pistol i spelet bli din.


Det är viktigt att komma ihåg att en del fusk som du kan aktivera inte sparas av systemet. Du måste ange dem igen om du vill aktivera dem under din nästa session. Spelet har också en hel del buggar som kan erbjuda mer underhållning för spelare som har fullt utforskat leken. Om du vill ha flytande vapen, förarga forskarna, eller bara leta efter fler fusk, skriver du helt enkelt "glapp" och "GoldenEye 007" och du kommer att kunna komma åt länkar som leder dig till mer information om GoldenEye 007 till din Nintendo 64 spelkonsol.