E2a

Så att välja rätt glas bildinramning

Favoritögonblick frysts i bilder förtjänar att bevaras i bra kvalitet ramar. Bilder i ramar kan du visa bilderna du älskar bäst. Det kan vara en favorit familj ögonblick, en glamour skjuten av dig själv, en magnifik bild av natthimlen eller morgonen himlen eller något som har tagit din fantasi. Om du ska sätta bilderna i bildramen själv, vara säker på att du använder rätt glas för att försegla dina bilder. Professionella team kan ge dig förslag på vilka glas du vill använda för dina bilder och dessa är de saker som du behöver tänka på när man gör det själv. Välj rätt glas till bildramen och här är några tips att tänka på när du väljer det:

  • Välj den bild som du vill sätta i en ram eller för att visa i ditt område av val. När du har bestämt vilken bild ram, får måtten på bilden. Bilder brukar komma i 3R, 5R eller 8 "x 10" bildstorlekar. Om ram du vill använda inte finns i standardstorlek, kan du beskära alltid din bild så att den passar den in i ramen. Bara vara noga med att inte klippa bort det mesta av bilden. Lite beskärning på kanterna skulle inte skada.
  • Bestäm vilken del av huset du vill lägga bilden. Området är viktigt eftersom du skulle behöva kontrollera belysningen. Belysningen studsar på glaset bildramen och det kan moln ditt foto.
  • Välj vilken typ av glas du behöver för bildramen. Detta är den knepiga delen. Om du väljer att hitta din bildram rätt enligt en armatur, är chanserna att ljuset studsar på ditt foto hög. Reflektionen är en av de saker du behöver tänka på. Det finns tre typer av glas för en tavelram. Den första är den vanliga glas, som kostar minst. Den vanliga glaset skyddar fotot men ljuset reflekterar på det liksom din reflektion. Detta kommer att göra det svårt för tittarna att direkt se din bild utan att flytta deras syn att se på det. Den andra typen av glas är rökt glas. Denna typ av glas ger din bild en "drömmande" effekt och är mest sannolikt rekommenderas för foton av landskap eller foton porträtt. Detta glas kostar lite mer än vanligt glas. Den tredje glaset är den dyraste eftersom det är anti-reflexer och anti-reflekterande glas. Detta glas gör att din bild ska synas på alla vinklar.

Så att välja rätt glas bildinramning. Välj den bild som du vill sätta i en ram eller för att visa i ditt område av val.
Så att välja rätt glas bildinramning. Välj den bild som du vill sätta i en ram eller för att visa i ditt område av val.

Att välja rätt glas till bildramen kan spara pengar också. Om du försöker att få ner kostnaderna, kan du välja att använda vanligt glas ram. Men ibland vill man visa upp dina foton till dina besökare och vänner särskilt om du äger en konst eller fotogalleri. Om så är fallet, bör du använda anti-bländning eller anti-reflekterande glas.