E2a

Så att slå skrivkramp i 3 kraftfulla steg

Ah den fruktade skrivkramp, som ansvarar för mer frustration, smärta och ångest än något annat en författare kan uppleva ...

Hur många gånger har du satt och stirrade på en tom sida, känner som om droppar av blod bildar på din oroliga panna? Skrivkramp kan vara helt försvagande och dränera en författare förtroende som inget annat.

Men du behöver inte vara ett hjälplöst offer.

Så att slå skrivkramp i 3 kraftfulla steg. Det finns sätt att slå skrivkramp och kraftigt minska dess negativa effekter.
Så att slå skrivkramp i 3 kraftfulla steg. Det finns sätt att slå skrivkramp och kraftigt minska dess negativa effekter.

Det finns sätt att slå skrivkramp och kraftigt minska dess negativa effekter.

Här är en kraftfull 3 steg du kan börja använda idag:

 1. Öka din egen tro. Var ärlig, vad du verkligen tror om dig själv som författare och ditt skrivande förmågor? Och vilka föreställningar har ni om författare i allmänhet?

  Utveckla en daglig skrift vana. Observera, lära, justera.
  Utveckla en daglig skrift vana. Observera, lära, justera.

  Till exempel kanske du vet att du är en väldigt social och utåtriktad person. Men du har tron ​​att författare ska vara inåtvänd och eremit ut. Denna konflikt i tro kommer att ha en effekt på dig, kanske utan att du inser. Du ska antingen skriva mindre eller gå ut mindre. Eller både och!

  Skriv ner - på 2 separata sidor - alla föreställningar du har om dig själv som författare och om författare i allmänhet. Lägg märke till de områden som kan hålla dig tillbaka från att skriva till din fulla potential. Sedan börja arbeta på nya, mer positiva övertygelser.

 2. Utveckla en daglig skrift vana Detta steg är den enskilt mest kraftfulla en författare -. Eller någon kreativ konstnär - kan ta. Det enda sättet att konsekvent skriva, utveckla ditt skrivande förmågor och förhindra skrivkramp är att skriva varje dag.

  Skriva ska vara lika mycket en del av din dag som att andas, äta och sova. Välj den tid på dagen du känner att du är naturligt mest produktiva, och skriva under minst 15 minuter vid samma tid varje dag.

  Försök inte att klämma in det bara när du har tid, kommer det inte att fungera. Inte bara skriva när du känner starkt inspirerad, kommer det inte att fungera. 15 minuter, vid samma tid varje dag, kan förändra ditt skrivande, och göra skrivkramp alla men försvinner.

 3. Observera, lära, justera. Som författare, kanske du har hittat en viss stil som bäst uttrycker dig. Och kanske du har hittat en tid på dagen som du skriver bäst. Detta är stor och du bör applåderas i ditt medvetande.

  Men detta är bara början. Writers utvecklas, precis som alla andra. Det är inte troligt att du vill skriva samma typ av arbete idag som du gjorde för 5 år sedan. Och det kommer att bli annorlunda igen 5 år från nu. Var medvetna, och hålla öppet. Observera vad som fungerar för dig i alla delar av ditt skrivande liv. Lär dig vad som hjälper dig att skriva mer fritt och mer rikt, och göra mer av det. Hitta det som hindrar dig att skriva, det som håller dig tillbaka, och vidta åtgärder för att minska den. Det är en enkel formel, men en som kommer att tjäna dig väl för resten av ditt skrivande liv.

Följ dessa 3 steg och du kommer drastiskt minska skrivkramp och skriva mer fritt, djupare och mer rikligt än du trodde var möjligt.