E2a

Så att shoppa runt för bilförsäkring

Shopping för bilförsäkring kan vara en svår uppgift

Shopping för bilförsäkring kan vara en svår uppgift. En anledning är att försäkringsbolag erbjuder nästan samma politik på olika priser, skicka köpare bilförsäkring till förvirring. Men bilförsäkring shopping bör inte vara en besvärlig upplevelse. Om du följer tipsen nedan kan du få bilförsäkring med relativ lätthet.

Så att shoppa runt för bilförsäkring. Hitta så många bil försäkringsbolag som möjligt.
Så att shoppa runt för bilförsäkring. Hitta så många bil försäkringsbolag som möjligt.

  • Hitta så många bil försäkringsbolag som möjligt. Gör en lista över företag bilförsäkring och försöka fråga från dem en efter en. Dessa företag kan kräva att du lämnar viss information innan offerter. Obligatoriska uppgifter inkluderar vanligtvis din favorit bilförsäkring, bilens modell och göra, färdregistreringen och körsträcka. Om du ringer eller besöker bolagens kontor verkar inte realistiskt, kan du överväga att kolla sina webbplatser.
  • Försök att hitta på nätet försäkringsgivare. Andra än de traditionella bolagen bilförsäkring, det finns även online bil försäkringsgivare som är redo att göra affärer med dig. Notera dock att inte alla online-försäkringsgivare är trovärdiga. För att förhindra att bli lurad, läsa om online-försäkringsgivare du är intresserad av att handla med och se om de gör sina affärer rättvis och offentlig. I själva verket kanske du vill fundera på att läsa recensioner. Om du känner till bilen försäkringsbolag som du väljer är tillförlitliga, ta en titt på deras politik och priser. Se även om det finns tillgängliga rabatter.
  • Jämför offerter. Du bör samla alla citat du har fått och göra jämförelser. Var särskilt uppmärksam på täckning och priser. För att underlätta detta, överväga att använda de jämförelse verktyg av bil försäkringsbolag webbplatser. Var mycket noggrann när du gör jämförelser. För att hitta den bästa försäkringen måste du sålla bland olika citat och erbjudanden.
  • Faktor i din kredit värdering. Kom ihåg att bilen försäkringsbolag brukar titta in i din kredit värdering. Om du har en särskilt bra kredit värdering, kan du säkerställa bättre bilförsäkring. Vissa bil försäkringsbolag kommer att få uppgifter om din kredit värdering innan den godkänner din försäkring ansökan, medan andra kommer bara att kräva att du lämnar självbestämmande kreditvärdighet med sina verktyg.
  • Ha tålamod. Det kommer att ta mycket tid att hitta den bästa försäkringen för din bil. I själva verket tar det förmodligen mer än en vecka, med tanke på antalet bilar försäkringsbolag idag. Så försök att ha tålamod när du handlar runt. Inte bara falla för en som verkar rätt. I stället hittar vad som verkligen rätt för dig. Det hjälper om du läser försäkringar recensioner både i tryck och online publikationer. Bekanta med scamming tekniker också, så att du kan undvika att bli lurade av dina pengar.
  • Ring bilen försäkringsgivare som verkar passa dina önskemål. Efter mycket letande och omtanke, välj en bil försäkringsbolag som du tror kommer att ge dig den bästa servicen bilförsäkring. Ring upp företaget och anmäla ditt intresse för att göra affärer med dem. Detta bör starta förhandlingarna. Efter att ha talat till företagets representant, ta reda på om företaget verkligen vad du letar efter.


Om detta är första gången du shopping för bilförsäkring, kanske du vill få all hjälp från sakkunniga rådgivare. Be dem allt du behöver veta om bil försäkring för att få det bästa erbjudandet och för att undvika att bli lurad.