E2a

Så att måla din tygkasse

Arbetsytan är ett slitstarkt och slätt vävt tyg används för olika typer av produkter. Exempel på dessa innefattar tält, presenningar och väskor. Det är också ett populärt medium för målningar och konstverk. I början var Canvas är tillverkad växten heter hampa. Modern Canvas är tillverkad av bomull. Det finns två typer av vävd duk: slätten duk och anka duk. En vanlig duk är canvas med en relativt lös väv, medan en anka duk är mer tätt vävt. Canvas är ett populärt val för oljemålningar. Det är oftast sträckt i en träram och är belagd med gesso, en pulveriserad form av mineralet kalciumkarbonat.

Bortsett från att användas som primär målningen ytan

Bortsett från att användas som den primära målningen yta, duk också användas i sätt för att skapa påsar. Det finns ett brett utbud av kassar tillgängliga. Du kan välja mellan duk ryggsäckar, canvas bagage eller ens toton duk. Tote påsar kallas också bomull påsar. Du kan antingen köpa ett färdigt tygkasse eller du kan göra en på egen hand. Du kan köpa canvastyg i bulk, om du är en designer och vill experimentera med att göra dessa populära väskor. Men om du bara vill ha en väska, är det bättre att köpa en som redan är gjord. Kassar är hållbara och inte kostar för mycket. Du kan även anpassa dem genom målning.

Så att måla din tygkasse

  1. Det första steget är att köpa material som du behöver. Välj tygkasse som du kommer att använda. Du kan hitta ett brett utbud av dessa påsar på hantverk butiker eller ens på lokala butiker. Tote påsar finns i olika former och stilar. Det är upp till dig, om du vill köpa en duffel väska, en kassar eller bara en enkel axelväska. Du kommer också att behöva tyg målar, en pensel och vax papper.
  2. När allt är klart, kan du börja nu din design projekt.
  3. Nästa sak att göra är att bestämma vilken utformning du vill ha på din väska. Du kan kontrollera internet för inspiration, du kan välja från en mängd olika utföranden. Du kan också bara ställa din design ned på påsen frihand och vara kreativ.
  4. När du har valt din design, är nästa sak att göra för att sätta vax papper inuti tygkasse. Att sätta ner vax papper kommer att hindra färgen från att läcka igenom till den andra sidan av påsen. Se till att ditt arbete yta och golvet nedanför skyddas eller täckas innan du fortsätter.
  5. Nu är det dags att måla. Använd pensel för att måla din tygkasse, eller så kan du använda andra objekt som handen eller stora stenciler väggen. Använd inte för mycket vatten - precis tillräckligt för att hålla färgen flytande nog att det är lätt att använda. Du jobbar inte med vattenfärger här!
  6. När du är klar att måla väskan, ställa väskan åt sidan eller häng den att låta det torka. När den är helt torr, kan du lägga till tillbehör som pärlor, pärlor eller ens dragskor.

Måla en tygkasse är lätt

Så att måla din tygkasse. Så att måla din tygkasse.
Så att måla din tygkasse. Så att måla din tygkasse.

Måla en tygkasse är lätt. Du kan även designa kassar och ge dem som gåvor till dina vänner. Allt du behöver är rätt material och lite fantasi.