E2a

Så att länka till gratis onlinespel

Webbplatser som blir portaler till deras användarens behov ökar i popularitet. Merparten av tiden, människor tenderar att gå tillbaka till platser som levererar alla deras behov så om du vill att tillgodose den gaming community, bör du veta hur du länkar dina webbplatser till existerande online-spel som kan spelas gratis. Ofta dessa spel är webbaserade och minimal eller nästan ingen nedladdning behövs. Tipsen nedan bör hjälpa dig att göra detta till din egen webbplats för att öka din webbplats popularitet.

  • Välja speltyper som bäst passar din webbplats. Beroende på vilken typ av spel du skulle vilja förknippas med, är ditt första steg att veta vilka typer av spel du vill länka. Är du mer av pusslet och intellektuella spel typ? Är du siktar på pedagogiska spel? Eller är rollspel din typ?
  • Att göra en lång lista med spelleverantörer. När du vet vilken typ av spel du vill gå till forskning på nätet för tillgängliga spelleverantörer, företrädesvis de som tillåter användare att spela sina spel på nätet gratis. Om du är i arcade typ av spel så en bra exempel på en fri webbspel leverantör är popcap.com och mini-clip.com . Andra bra platser är gamehouse.com och orisinal.com . De mer passande spelleverantörer hittar du, ju mer du kan lista på din webbplats. Ju mer som anges i din webbplats, desto bättre din katalog ser ut.
  • Att de faktiska länkarna. Gör en katalog av spel leverantörer i din webbplats genom att ha en miniatyrbild för varje spelsajt, deras rätt URL och en kort beskrivning av de spel du tror att din besökare skulle vara mest attraherad av. Du kan också ge en räknare för hur många gånger en besökare har klickat på detta spel leverantör.
  • Göra direkta kopplingar till spelen. De flesta spelleverantörer har specifika länkar för ett specifikt spel. Om det är tillgängligt då det skulle vara en bra idé att ha detta anges i din webbplats också, så att användaren får mindre klick och mindre sidor att gå igenom. Kom ihåg att en användarvänlig webbplats kommer att vara tio gånger mer attraktiva om användaren alltid hittar vad han söker.
  • Be dina besökare att registrera sig. Ett bra sätt att hålla kontakten med din webbplats besökare, även om han inte är i din faktiska webbplats är att be dem att registrera dig för att få uppdateringar från dig. Via dessa uppdateringar, kan du skicka dem direktlänkar till spel som kan likna vad de har provat tidigare. På så sätt kommer dina uppgifter inte betraktas som en spam service och mer av en bra e-post som de kommer att se fram emot.


Så att länka till gratis onlinespel. Välja speltyper som bäst passar din webbplats.
Så att länka till gratis onlinespel. Välja speltyper som bäst passar din webbplats.

Se till att de spel som du länkar till kommer att vara till hjälp för din webbplats. Till exempel, om du är en pedagogisk webbplats, så pedagogiska spel som färgämnen aktiviteter eller enkla spel aritmetiska skulle vara till stor hjälp. Quiz webbplatser skulle också vara bra att länka till din sida så att du har en mängd olika alternativ för dina besökare.