E2a

Så att handla varor för krets bockning

Circuit böjning är ett bra sätt att förändra dina redan befintliga batteridrivna leksaker. Det är ett sätt att lägga till ljud generatorer, digitala syntar och andra musikaliska elektroniska apparater för att skapa ljud. Även om det kan verka som en svår process, bör du veta att detta är ett mycket enkelt sätt att göra gamla leksaker nytt igen. Det kan vara en stor hobby för dem som älskar gör-det-själv-hantverk. Musiker kommer också att kunna använda denna metod på sina gitarreffekter för att skapa ett unikt sound. Med några elektroniska leveranser och några tips, kan du enkelt skapa en one-of-a-kind instrument.

Här är några enkla tips om hur man handlar varor för krets böjning:

Så att handla varor för krets bockning. Vad planerar du att kretsen bend?
Så att handla varor för krets bockning. Vad planerar du att kretsen bend?

  1. Vad planerar du att kretsen Bend? Du kan göra denna process på barnleksaker eller effekter gitarr. Om du planerar att kretsen böj barnleksaker, måste du komma ihåg att hitta en leksak som körs på lågspänningsbatterier, gärna AA sådana. Du kan vanligtvis se leksaker som är perfekta för krets böjning i second hand butiker eller försäljning varvet. Men om du planerar att kretsen böja gitarr effekter, bör du välja en effekt som kommer att skapa ett ljud som är kompatibel med "böjd" stil. Vanligtvis är dessa störningar och andra effekter som används för rockmusik.
  2. Välj äldre leksaker istället för nyare. Detta beror på att dessa leksaker monteras på ett enkelt sätt. IC av leksaken kan lätt nås. Detta gör det lättare för dig att ändra den. Nyare leksaker tenderar att ha Gumdrop IC, och har ett litet antal stift. Detta är inte lämpligt för kretsen böjning. Se också till att du inte använder leksaker som drivs av ett vägguttag
  3. Du behöver några grundläggande verktyg för att kretsen böja dina leksaker och effekter. De två viktigaste är lödkolv och lodet, eftersom de används för att ansluta de olika delarna. Du behöver också vippströmställare, juvelerare skruvmejslar, strippor tråd, avbitare, och spolen trådar. Besök din lokala järnaffär för att köpa dessa poster.
  4. Återanvänd gamla leksaker delar att lägga till ljud för andra projekt. Om du inte kan använda vissa delar av leksaker från gamla projekt, så ska du definitivt samla dem i en liten behållare. Leta efter delar såsom högtalare, växlar och krukor.
  5. Få specialiserad krets böjning utrustning. Det finns olika verktyg som har utformats för detta projekt. Beroende på vad du krets bockning, kanske du inte behöver dessa specialvaror alls. Exempel på specialutrustning inkluderar en skruvdragare, små borrar och små tryckknappar och omkopplare.

Circuit böjning har en hel del användningsområden

Krets böjning har många användningsområden. Du kan ändra hur din gitarr låter genom att anpassa din gitarr effekter. Å andra sidan, kan du också lägga en ny twist till dina gamla leksaker. Circuit böjning kräver specialverktyg. Dessa enkla tips hjälper dig handla objekt som du kommer att använda i kretsen böjning.