E2a

Så att dra låg ryttare lastbilar

Låga ryttare är fordon såsom bilar och lastbilar som anpassar sin upphängningsstruktur, normalt med en hydraulisk fjädring, vilket gör att den har kapacitet att rida så nära marken som den kan. Oftare än inte, låga ryttare är 1950 bilmodeller som hade förmågan att faktiskt rida lite. Flera bilar från 40-talet och 60-talet har varit skräddarsydd samt att ha möjlighet till detta, tillsammans med några mer aktuella modeller. Bilar som presenterar hydrauliska suspensioner kan också ge föraren utsläppsrätter för att ändra höjden på fordonets rida, speciellt när den drivs på ojämna vägar. Detta ger bilen förmågan att hoppa vid behov. Low rider fans utrusta ofta sina fordon med fina färger, inredning dem med flera tillbehör för att förbättra sin stil. Detta kan innefatta toning sina fönster, sänka säten, sträcker backspeglar, och andra tillägg för att ge sina fordon en distinkt utseende. För att rita en grundläggande låg-ryttare truck, här är följande steg-för-steg instruktioner:

  • Börja med att skissa 5 rader längs din ritning papper i varierande storlekar. Rita i två linjer som går nedåt på sidorna vid mitten av ritpapper.
  • Fortsätt att göra en skiss av kroppen av lastbilen. Genom att börja på lastbilens främre del, dra i stötfångaren på nosen. Flytta den till lastbilens motorhuv och tak. Rita att liksom. Rita vid form av en låda, som blir truckens dörr. Flytta nedåt och börja dra de runda formerna som kommer att utgöra hjulet väl av fordonet och dess däck. Nu börjar rita lastbilens sängen, följt av runda former för sina däck på den bakre änden.
  • Börja med att skissa detaljerna i lastbilen. På dess främre parti, rita grillen för de främre och stänkskärmen längst ner. Inkludera dimljus. Rita i konturerna för den inre fälgar av lastbilens hjul. Placera detaljer för den bakre änden av lastbilen, dra i den avslutande översikten kör längs dess nedre området samt i sidan. Rita lamporna på baksidan av lastbilen.
  • Dra några kvarvarande detaljer för lastbilens fälgar, dess grill, och dess ljus. Början i fronten, rita två horisontella linjer och två vertikala linjer för lastbilens grill i fronten. Placera de uppgifter som behövs på bilens fälgar, se till att de görs jämnt och med en rundad utseende. Placera i ledningarna behövs för plast lampor vid påkörning av lastbilen.
  • Använd ett suddgummi för att ta bort alla onödiga linjer du använt som din guide. Fyll i din lastbil med önskad färg.


Du har nu en färdig produkt på en låg ryttare truck ritning

Så att dra låg ryttare lastbilar. Fortsätt att göra en skiss av kroppen av lastbilen.
Så att dra låg ryttare lastbilar. Fortsätt att göra en skiss av kroppen av lastbilen.

Du har nu en färdig produkt på en låg ryttare truck ritning. Du kan fylla i så många detaljer om det som du vill, eftersom en låg ryttare är i grunden en anpassad bil som kan dekoreras efter vad du vill. Du kan kolla in bilder på andra motiv som du vill infoga i ditt arbete också.