E2a

Så att dra dieseldrivna lastbilar

En diesel lastbil spelar en betydande roll i olika branscher

En diesel lastbil spelar en betydande roll i olika branscher, vara sig det är små eller stora. Det innehåller en stor mängd av varor överallt. Men att dra en lastbil är inte lätt, särskilt som det finns flera olika typer vardera med olika funktioner och egenskaper. En teckning av en lastbil kan ses i serietidningar beroende på temat, eller ens i allmänna verk som visar stora maskiner där en lastbil tillhör.

Så att dra dieseldrivna lastbilar. Förbered dina ritmaterial.
Så att dra dieseldrivna lastbilar. Förbered dina ritmaterial.

Här är några steg du kan följa för att skapa din egen ritning av en lastbil:

  • Förbered dina ritmaterial. Du vill inte att rita med en penna så att din penna är klar. Artister föredrar väl vässade pennor så att de kan lyfta fram och definiera funktioner. Men beror den typ av material du vill använda på dig. När du ritar en lastbil, är det nödvändigt att du använder en linjal, eftersom det handlar om linjer. Raka linjer gör alltid din ritning mer organiserad. Förbered din suddgummi som du kommer att behöva det efter att spåra linjerna med en permanent penna. Välj den typ av suddgummi som inte lämnar någon penna fläck på din ritning pjäs.
  • Börja med hytten. En hytt av en lastbil vanligtvis följer en triangulär form så rita en rät vinkel riktad åt höger. Gör en kort diagonal linje från norra udde din vertikala linje som det fungerar som taket på din hytt. Anslut den korta diagonal linje till en annan diagonal linje ansluter till slutpunkten för din horisontell linje. Rita en rektangulär form som fungerar som kroppen av din lastbil och anslut den till basen på din vinkel mot vänster.
  • Lägg dina hjul. Gör tre cirklar för dina hjul och se till att de placeras på botten av lastbilen. När du drar hjulen, vara fantasifull och göra de två hjulen närmare varandra på vänster medan det andra hjulet är placerad nära höger.
  • Rita fönstret. Börja med en trapetsoid som är ansluten till den högra sidan, som är den framför lastbilen. Den trapetsformade bör ha en bredare längd till höger.
  • Sätt en dörr. När du drar dörren av en lastbil, bara rita en rektangel form runt fönstret men lägga till ett blanksteg nedåt.
  • Rita skumt. The Hitch måste placeras i den övre vänstra delen av hytten som en diagonal rektangel bildas.
  • Rita en sidospegel. En sidospegel måste vara tillräckligt stora och måste placeras på den övre högra delen av huven. Betona de stabilisatorer genom att dra en vertikal linje ansluten till en diagonal linje på botten av spegeln.
  • Slutför din ritning. Det är dags att du bläck du drar genom att spåra linjerna med en svart märkpenna. Ställ den åt sidan för några minuter att göra bläcket torka. När den slutliga färgade ritningen är torr, börja radera penna linjer och när du gör det raderas uppgiften, gör det försiktigt för att undvika veck.