E2a

Lägre poäng och kränkningar trafik på ditt körkort

Undvik en upphängd licens genom att sänka de punkter på din licens

Alla som har ett körkort bör vara medvetna om körkort poängsystem för hans tillstånd. Poäng, som ibland kallas nackdelar, kan placeras på en licens för att driva brott för allt från att stoppas för att flytta trafikförseelser för farlig körning nedskräpning. Poäng kan också ges efter en bilolycka (till festen fel, naturligtvis). Och eftersom en ansamling av punkter kan resultera i ökade försäkringspremier eller ens upphävande av körkort, är det viktigt att hålla poängsaldo låg. Här är några tips på hur man kan minska rekord av punkter på ett körkort:

Lägre poäng och kränkningar trafik på ditt körkort. Gå till domstol för att bekämpa en anklagelse trafikförseelse.
Lägre poäng och kränkningar trafik på ditt körkort. Gå till domstol för att bekämpa en anklagelse trafikförseelse.

  1. Gå till domstol för att bekämpa en anklagelse trafikförseelse. Om du har biljett för en mindre trafikförseelse som du tror att du inte har begått, inte bara medger och betala böterna. Gå till domstol för att försvara dig själv. Många gånger biljettsystem polis räknar med att du inte visar upp. Genom att gå till domstol det visar att du menar allvar och du kanske kan få brottet, den fina och de resulterande punkter raderas från din post.
  2. Ta en kurs trafiksäkerheten. Många stater har trafiksäkerheten eller defensiv kurser körning. Ibland dessa kurser är obligatoriska om en förare visar vanliga vårdslös körning vanor. Dessutom är vissa stater erbjuder online defensiv körning kurser, vilket gör det mycket lätt att slutföra kurskraven. En avslutad godkänd Institutionen för motorfordon (DMV) körsäkerhet kurs kan resultera i en minskning av en del av dina poäng. När du har slutfört och passera en godkänd kurs trafiksäkerheten ska DMV anmälas - och du kan begära en kopia av din färdregistreringen att kontrollera status för dina poäng. Tänk på att många stater bara tillåter dig att ta en förares säkerhet kurs för poäng minskning gång var 18 månader.
  3. Med tiden kommer poäng att försvinna från din post. Om du är flitig om att köra säkert och inte tillåter några fler punkter som skall placeras på din post, kommer de gamla poäng till slut tas bort från din post. I vissa stater kan detta hända i så lite som ett år. Kom ihåg att säker körning är det enda sättet att se till att din post kommer att förbli drogfria.
  4. Slutligen de regler och bestämmelser när det gäller körkort poäng varierar kraftigt från land till land. Kontrollera med Institutionen för motorfordon för ditt tillstånd för en komplett lista över brott och punkter som kan påverka din färdregistreringen och leda till ökade försäkringspremier och en hängande licens.