E2a

Hur wolf whistle

Som barn växer upp

Som barn växer upp, är en av de mest imponerande saker jag någonsin har hört en varg visselpipa. Vad är en varg visselpipa du får fråga? En varg visselpipa är ett högt gällt whistle du gör när du blåser hårt och luften rusar genom tänderna och underläppen när den tvingas ut ur de övre tänderna.

Du kommer ofta höra detta samtal brukade hagel förarhytter eller få uppmärksamhet av en kvinna på gatan. Vi på något sätt tolerera utföra vargen visselpipan för att imponera på en tjej eftersom det bara inte. I själva verket gör det bara att du ser ut som en större prick än du egentligen är.

Du kan dock, imponera på vänner med denna relativt svår färdighet. Det finns en anledning att det ser så coolt. Det är därför inte alla kan göra det. Med denna enkla guide, kan du bli en av de få som kan wolf vissla.

Tvätta händerna. Ja

Hur wolf whistle. Wolf visselpipa med hjälp av fingrarna.
Hur wolf whistle. Wolf visselpipa med hjälp av fingrarna.

Tvätta händerna. Ja, du behöver tvätta dina händer. Vi vet inte var de har varit. Du kommer att behöva dessa siffror för att skapa en fingrade visselpipa. Du kommer också att behöva få en spegel så att du kan öva och behärska konsten att varg visslande.

Lär känna din mun. Det finns flera delar i munnen och nästan alla av dem kommer att användas för en varg visselpipa. Du har din tunga, tänder, och din övre och nedre läppar. Börja med att träna manipulera tungan. Flytta den upp ner och på båda sidorna. Gör detta för dina läppar också. Denna övning kommer att mjuka upp dina läppar och tunga för själva visslande.

Wolf visselpipa med hjälp av fingrarna

Wolf visselpipa med hjälp av fingrarna. Börja med hugg dina läppar över din övre och nedre tänder. Med hjälp av två fingrar i ditt val, håll ner dina underläppen över de nedre tänderna. Du kan använda en kombination av ditt pekfinger och tumme på ena handen, pekfingrarna från båda händerna, eller pinkies från båda händerna.

Tvätta händerna. Ja. Använd dina läppar.
Tvätta händerna. Ja. Använd dina läppar.

Använd dina läppar. Nu din övre och nedre läppar måste nå över för att täcka dina tänder och kan stoppas in i munnen. Endast ytterkanterna på dina läppar är synliga, om alls. När fingrarna är i munnen vinkla den på ett sådant sätt att naglarna är vinkeln inåt mot mitten av munnen. Fingrarna bör också dra läppen ganska tajt. Sedan, bottnar i munnen med tungan. Placera tungan ungefär en halv tum från tandköttet nedanför munnen.

Blås hårt

Blås hårt. Andas in för att fylla lungorna. När full, andas ut så att luften rör sig över toppen av tungan och underläppen. Medan du blåser igenom läpparna, tryck ner och mot sidan av läppar och tänder.

Prova det om och om igen. Detta är inte en lätt uppgift, så du kanske vill göra detta om och om igen. Experiment på hur du använder din tunga, läppar, fingrar och tänder. Lyssna på ljudet du skapar när du blåser. Inga två munnar är samma, så prova att ändra små små detaljer för att ändra tonhöjd och tonen.

Grattis! Du har nu lärt sig att vargen visselpipa

Grattis! Du har nu lärt sig att vargen visselpipa. Använd det på lämpligt sätt och bli belönad. Om du använder det oansvarigt du kanske bara att belönas med ett slag i ansiktet. Använd den väl och använder det för rent den bra och du kommer inte ha några problem med det.