E2a

Hur Wire virka

Om du vet hur man virka tröjor och andra plagg

Om du vet hur man virka tröjor och andra plagg, kanske du vill prova hur man gör tråd virkning. Tråd virka är mycket lik den vanliga virkning, men istället för att använda garn och virka tråden, kommer du att använda tråd. Detta ett perfekt projekt för dig om du vill komma med unika smycken, hängsmycken, dekorativa föremål och utsmyckningar tråd för dina tillbehör. Allt som krävs är lite av praxis och du kan redan komma med stora bitar.

  • Material som du behöver. Köp 28-gauge wire, en metall virknål och en avbitartång. Om du vill ha en tunnare tråd att börja med, kan du köpa en större spårvidd. När du går till konst och hantverk butik, berätta för dem att du ska virka tråd och de kommer att ge dig den typ av virknål som du behöver för detta ändamål. Du kan också få några pärlor att sätta på din virkning tråd.
  • Gör en grundläggande kedja. Du måste öva vänja tråden och virka det först innan du kan skapa smycken bitar. Till att börja öva på att göra en kedjesöm med tråden. Instruktionerna är samma som standard virkning men det kan vara svårare att manipulera eftersom du arbetar med ett hårt material. Öva dina sömmar och göra dem så lika som möjligt. För att göra en enkel kedja, knyt en knut med en ögla på tråden. För in virknålen i slingan och få tråden. Dra försiktigt kabeln tillbaka in i slingan för att göra kedjan. Fortsätt att göra detta tills du har en lång kedja tråd.
  • Lägg kulorna. När du får van vid att göra den grundläggande kedjan, kan du lägga pärlor till din tråd virka. För att göra detta, bara att sätta in de pärlor som du vill tråden innan du börjar virka. Efteråt fortsätter som vanligt att göra en kedja. När du vill ha en pärla på kedjan, bara glida i en kula och sedan fortsätta med virkning. Det kan ta lite övning för att komma upp med en perfekt design men du kommer att vänja sig vid att det efter ett tag.
  • Öva varje dag. Wire Virkning kan skada dina händer efter ett tag eftersom tråden kan vara svåra att hantera. Öva dina färdigheter varje dag så att du kan gå vidare till mer avancerade mönster som hjälper dig att komma upp med olika mönster. Det finns massor av mönster tråd virka som du kan kolla in på Internet så att du kan öva att göra vissa mönster eller så kan du göra din egen design och experiment.


Nu när du känner till grunderna för tråd virkning

Hur Wire virka. Material som du behöver.
Hur Wire virka. Material som du behöver.

Nu när du känner till grunderna för tråd virka, kan du gå vidare och göra andra bitar. Du kan kolla in hemsidan mönstren Wire virka . Denna webbplats har en hel del mönster tråd virka med bilder och steg för steg instruktioner som du lätt kan följa. Några av de objekt som finns tillgängliga finns det tråd och pärla armband, broscher, prästkrage örhängen, örhängen start, tråd halsband med hänge och fler.