E2a

Hur våt sand bilar plast modell

Plast modell bilar eller plast miniatyr bilar används ofta av hobbyister och designers för att hjälpa sina kunder föreställa sig vad deras bilar kommer att se ut när de kommer ut från fabriken. Fördelarna med att använda modellen bilarna är många: de är relativt billiga att producera, inte ta så mycket tid att sätta ihop, och är lätta att göra över när kunden vill ha ändringar som måste göras.

De plastmodeller också hjälpa konstruktören och tillverkaren testa sina konstruktioner på sina målmarknader och därmed påskynda utvecklingen tid och öka deras förmåga att förutsäga vilka av deras bilar kommer att bli hits.

Hur våt sand bilar plast modell. Förbered dig material.
Hur våt sand bilar plast modell. Förbered dig material.

Många tillverkare föredrar plast modell bilar som används i samband med den våta sanden metoden på grund av den fördelen av att kunna renovera och reparera den ursprungliga plast bilmodell. Den våta sanden metoden är ett system där du korrigera eller putsa dina ursprungliga plast modell bilar att producera perfekt plastmodeller. Om du är bara nytt för våtslipning, och du är intresserad av att lära om det, här är de saker som du behöver göra och veta.

Förbered dig material

Förbered dig material. För att starta din våta sanden metoden behöver du en våt sand papper, företrädesvis 400-grit variation, och skum som du använder för att slå av sandpapper. Se till att dessa material är med dig innan du börjar så att du kan koncentrera dig på det område som du vill förbättra.

Våt sand plast modellbilar: Till att börja korrigera din plast modell bilar med användning av den våta sanden tekniken, tvätta ursprungliga bilmodell med tvål och mild vatten. Gör detta så fort du kan för att inte suga din modell bil till den punkt att bryta det. Lämna inte bilmodell längre i vattnet eftersom vatten kan ansamlas i den inre delen av din modell, vilket kan ta lång tid att helt torka av.

Förbered dig material. Våt sand plast modellbilar.
Förbered dig material. Våt sand plast modellbilar.

Sätt sandpapper under skummet. Skummet kommer att fungera som pressmaterial till sandpapper som du sand dem. Sätt sandpapper försiktigt på er modell bil applicera väldigt lågt tryck i att hålla den. Men på grund av det låga trycket, kommer det att ta dig en lång tid att slipa din modell. Observera att det lägre trycket du håller din modell bil, desto bättre. Skrubba sandpapper på din modell bil i en cirkulär riktning.

När slipning

Vid slipning, öka vattenflödet till modell bil att utrota allt skräp på din modell. Samtidigt gör din modell smörjas medan slipning. Placera varmt vatten i sprayflaska och spraya på din bilmodell för att helt ta bort alla skräp utan att skada dig modell bil.

Skapa en perfekt plast modell bil kommer att ta lång tid att bemästra

Skapa en perfekt plast modell bil kommer att ta lång tid att bemästra. Kreativitet och beslutsamhet som behövs för att utveckla din plast bilmodell. Och när du fortsätter resan med att skapa din design, kan du använda den våta sanden metoden för att korrigera eventuella misstag som du gör på vägen.