E2a

Hur väljer mellan olika typer av fågel bad

Bird bad är bra att ha i trädgården och bakgård

Bird bad är bra att ha i trädgården och bakgård. Det finns inget mer avkopplande än att höra fåglar vingarna fritt i din trädgård och vattnet sipprar på avstånd. Så länge du ger rent vatten i din fågel bad, kommer fåglarna besöker regelbundet och snart nog kommer ett bra utbud av fåglar att besöka också. Behöver dock välja för rätt fågelbad för din trädgård ordentlig planering. Kom ihåg att detta att vara en del av din trädgård så du måste välja noga.

Bird bad finns i olika typer, storlekar och färger

Bird bad finns i olika typer, storlekar och färger. De alternativ som finns kanske överväldigande utan för att hjälpa begränsa urvalet måste du fokusera på ditt mål. Dessa fågel bad är för fåglar och du måste se till deras säkerhet och hålla sin vattenkälla tillgänglig. Dessa behov bör vara din högsta prioritet. Den fågelbad bör också kunna förbättra din trädgård eller bakgård. Så för att guida dig genom urvalsprocessen, nedan är de typer av fågel bad med information som är oerhört viktigt för dig att veta.

Hur väljer mellan olika typer av fågel bad. Deck mount fågelbad.
Hur väljer mellan olika typer av fågel bad. Deck mount fågelbad.

Piedestal fågelbad. Detta är den vanligaste typen av fågel bad och är lätt tillgänglig i butikerna. Om du är i ett område med varmt väder, då kan du välja denna typ av fågel bad. Den enda faktor som du behöver tänka på är att få rätt storlek och design för din trädgård. Det är bäst att välja för storlek och utformning som inte överväldiga din trädgård. Du kan ta ett foto av din trädgård och ta med dig för att hjälpa dig att avgöra om det kommer att vara lämpligt eller inte.

Uppvärmd fågelbad. Om du bor i ett kallt väder

Uppvärmd fågelbad. Om du bor i ett kallt väder, så det uppvärmda fågelbad är det bästa alternativet för dig. Detta kommer att ge fåglarna dricksvatten som helst på dagen, särskilt under vintern där vatten är en bristvara. Värmesystemet är också säkert för fåglarna och förbrukar minimalt med el.

Fontän fågelbad. Fåglar lockas med trickling av vatten så om du vill vara säker på att din fågel bad kommer att besökas av lokala fåglar, kan du välja den här typen av fågelbad. Fontänen lägger även en känsla av värme och lugn till alla som kommer att besöka din trädgård.

Hängande fågelbad. Om du inte har tillräckligt med utrymme i trädgården, sedan hängande fågelbad är det bästa alternativet för dig. Detta är också det bästa alternativet om du har stora husdjur hemma och du kan inte hitta en säker plats att installera fågelbad. Denna typ är enkel att installera och kan enkelt monteras på din balkong eller vägg. Men om du är osäker och vill ha fler alternativ, då kan du kontrollera om det hängande fågelbad som kan konverteras till piedestal typ. På så sätt kan du konvertera den till hängande eller piedestal fågelbad när du vill.

Bird bad är bra att ha i trädgården och bakgård. Bird bad finns i olika typer, storlekar och färger.
Bird bad är bra att ha i trädgården och bakgård. Bird bad finns i olika typer, storlekar och färger.

Deck mount fågelbad. Däcket mount fågelbad är bra att ha om du har barn hemma. Denna typ kan fästas fönster så att du kan se fåglarna tätt medan de tar ett uppfriskande bad.