E2a

Hur väl flyga en amerikansk flagga hemma

Här är du redo att visa din patriotism till ditt land genom att visa den amerikanska flaggan på ditt hus. Du gick ivrigt att få din flagga, men du plötsligt slutar när du insåg att du inte vet hur man korrekt att hålla fanan. Vad göra? Bara läsa tipsen nedan hänga din flagga fri och stolt:

  • Inspektera din flagga. Innan du hänger din flagga, se till att det fortfarande är i gott skick. Se till att din flagga är ren och det inte har några hål eller revor. Om din flagga har bara ett par svarta fläckar eller så kan du ta bort det genom att rengöra den för hand. Men om hela din flagga är smutsig, kan du försöka rengöra den ensam i tvättmaskinen med en mild cykel. Om din flagga har revor eller smuts som inte kan avlägsnas genom tvättning, bör du byta ut din flagga med en ny. Visar en smutsig eller trasig flaggan visar att du inte har mycket respekt för flaggan. Kontakta din lokala europeiska Legion Hall för råd om korrekt avfallshantering av den amerikanska flaggan.
  • Placera din flagga korrekt. Oavsett om du visar den amerikanska flaggan på en stolpe eller ett fönster, se till att facket är i toppen och ligger på din vänstra sida när du står på flaggan. Facket är den blå rutan med stjärnorna. Flagg uppochned signaler nöd. Placera din flagga på rätt sätt om du inte vill att människor som kommer till ditt hus för att fråga vad som är fel.
  • Höj din flagga raskt och sänk den långsamt. Visa din entusiasm för att hänga den amerikanska flaggan genom att höja det raskt till toppen av stolpen vid soluppgången. När visar sjunka halv stång, lyft det snabbt till toppen av polen först, innan att skjuta den ner långsamt till halv-personal. Vid solnedgången, sänka flaggan sakta ner stången för att visa din respekt för flaggan. Se till att hålla flaggan när den närmar sig botten av stången så att den inte vidrör marken.
  • Belysa flaggan på natten. Den amerikanska flaggan är oftast upp vid soluppgången och sänkas vid solnedgången. Du kan dock välja att visa det på natten om du har en spotlight hemma som kan lätta upp flaggan.
  • Visa flaggan endast under bra väder. Häng inte sjunka under regniga, stormiga, snöiga, eller mycket blåsiga dagar. Snabbt bort flaggan från där den hänger från om vädret blir dåligt.
  • Placera oss Flag korrekt bland andra flaggor. Om du använder en enda stolpe för att visa en grupp av flaggor, placera den amerikanska flaggan på toppen av stolpen. Annars, placera den amerikanska flaggan på den högra sidan av en grupp av flaggor, eller i mitten av flaggorna, med den amerikanska flaggan lätt upplyft. Regeln är dock annorlunda om du visar den amerikanska flaggan tillsammans med flaggor från andra nationer. För att visa jämlikhet för alla nationer, bör den amerikanska flaggan vara av samma storlek och höjd som den sjunker av andra nationer.


Nu när du vet hur man korrekt att flyga USA

Hur väl flyga en amerikansk flagga hemma. Inspektera din flagga.
Hur väl flyga en amerikansk flagga hemma. Inspektera din flagga.

Nu när du vet hur man korrekt att flyga den amerikanska flaggan, kan du nu gå ut och visa Old Glory. Om du fortfarande har frågor om korrekt hantering av amerikanska flaggan, kan du kontakta din lokala europeiska Legion Hall för svar och förtydliganden. Du kan också be en pojke eller flicka Scout i din stadsdel för information.