E2a

Hur strömma bilder till din Xbox 360 till ett trådlöst nätverk

När Microsoft släppte Xbox 360 i november 2005

När Microsoft släppte Xbox 360 i november 2005, förklarade de sin vision var att systemet är mittpunkten i ditt hemmabiosystem. En av de uppgraderingar som de gjorde var att låta dig strömma bilder från din hemdator till din Xbox 360 använder ett trådlöst nätverk. Processen är ganska enkel och innebär bara några få steg.

Hur strömma bilder till din xbox 360 till ett trådlöst nätverk. Konfigurera en trådlös router på din hemdator.
Hur strömma bilder till din xbox 360 till ett trådlöst nätverk. Konfigurera en trådlös router på din hemdator.

  1. Konfigurera en trådlös router på din hemdator. Jag rekommenderar, innan du köper en trådlös router, som du besöker Microsoft Xbox webbplatsen och kontrollera att routern du väljer är kompatibel med Xbox Live-nätverket. Efter att hitta rätt routern, följ instruktionerna som medföljer den nya routern för att ställa upp det med din hemdator och snabb anslutning.
  2. Få din xbox för att ta emot den trådlösa signalen. Xbox 360 är inte kapabel att ta emot en trådlös WiFi-signal ur lådan. Du kommer att behöva köpa en WiFi mottagare - antingen den officiella Microsoft varumärke, som säljs för cirka 75€ eller annat märke som kommer att ansluta till din Xbox 360 med hjälp av Ethernet-kontakten eller USB-kontakten på baksidan av systemet. Efter att ha gjort din 360 trådlöst kapabel bör systemet känna igen ditt nätverk och ansluta trådlöst. Installationen är en sammanfattning av en, behöver du bara ansluta mottagaren till din Xbox och systemet bör erkänna det.
  3. Ställ din dator med Windows Media Center-mjukvara. Lyckligtvis är denna programvara en gratis nedladdning från Microsoft. För att ladda ner nödvändig programvara på datorn besöker du Xbox Media nedladdningssidan och hämta den programvara som är lämplig för ditt operativsystem.
  4. Ställ in mappar för delning. När programvaran är klar laddar, gå till dina inställningar och visa de mappar som du delar med din Xbox. Lägg bara till de mappar som du vill dela med i listan över tillgängliga bilder. Datorn kommer då lägga till de mappar och filer i listan över bilder som kan delas på din Xbox 360.
  5. Hjälp xbox hitta din dator. Nu, gå tillbaka till din Xbox 360 och gå till bladet som listar din musik / foton / video. Välja foton och systemet frågar var du vill visa bilder från. Välj "en nätverksansluten dator" och Xbox kommer att hitta din dator. Använda Xbox 360 genom att klicka på den dator som du vill använda för att dela dina foton. Du har nu hittat mappen och du är redo att visa bilderna! Du kan ställa in bilderna till att köras som ett bildspel eller bara rotera genom bilderna med höger och vänster trigger knappar.