E2a

Hur sopa plocka på en gitarr

Webbplatsen wanttoknowit.com aktier som den första gitarren uppfanns år 1779 av Gaetano Vinaccia. Detta följdes av uppfinningen av den klassiska spanska gitarren runt 1850-talet av Antonio Torres Jurado. Sedan dess har knappast skulle du se en konsert spelas utan användning av detta musikinstrument. Om du är en gitarr entusiast närvarande tar gitarrlektioner, är en av de tekniker som du kommer att undervisas kallas sopa plockning. Sweep picking använder en pick strummed nedåt för att spela tre olika toner. Snabb rörelse fingrarna är involverad i svep plocka så varnas att du inte får prova detta om du inte är ganska skickliga på att spela både elektriska och akustiska gitarrer. Annars är du välkommen att gå igenom de detaljerade steg på sweep picking som en teknik.

  • Inhandla en viktig punkt. Du har givetvis din gitarr med dig. Ett annat objekt som du behöver för att träna är ett flexibelt val för knäppa på strängarna.
  • Kom i rätt gitarr läge. Det är bäst för dig om du öva denna teknik bekvämt sittande. Armarna ska också vara fritt samtidigt som man övar på din gitarr.
  • Gör en nedåtgående rörelse med hackan över hela gruppen av gitarrsträngar. Denna rörelse kommer att likna håva naglarna över svarta tavlan efter en rät linje. Denna åtgärd kommer att producera ett galler ljud så vrid ner volymen på din förstärkare eller stänga av ljudet med hjälp av den andra handen genom att klämma den över strängarna ligger nära halsen på din gitarr.
  • Hit tre enskilda toner i taget. Dessa enskilda toner, kommer aka arpeggion tillåter dig att forma ditt ljud medan sopa plockning. Använd din nötning fingrarna att hålla ned varje ton medan samtidigt med ditt val att svepa över dessa tre enskilda toner.
  • Backa åtgärder för att testa dina individuella anteckningar. Vid första du instruerades att hålla ditt val nedåt för att svepa över gitarrsträngar. Nu måste du göra det omvända. Sopa din plockning upp denna gång. Lyssna till registret över de olika toner i omvänd.
  • Låt de motsatta rörelser att komma samman. Använd båda nedåt och uppåt rörelser tillsammans, snabbt flytta ditt pick och otålig händerna över gitarrsträngar. I detta skede kan du höra en mängd olika toner som kommer ut melodiskt från din gitarr. Du kan ta detta ytterligare genom att svepa över andra anteckningar som är separat från den ursprungliga tre du har valt att spela tidigt.
  • Fortsätt hening denna teknik. När du skrivit din första uppsättning noter som använder denna teknik, måste du inte sluta träna. Experimentera med olika toner som högre eller lägre beroende på din kompetens. Ganska snart kommer du att få kläm på sweep plocka tillräckligt för dig att dela den med andra gitarr älskare i din klass.


Hur sopa plocka på en gitarr. Inhandla en viktig punkt.
Hur sopa plocka på en gitarr. Inhandla en viktig punkt.

En av de viktigaste lärdomarna att ta bort från din erfarenhet av lärande sopa plockning är det långsamma, metodiska och tålmodiga sätt tog det för du behärskar det. Det går att visa att du har vad som krävs för att bli en riktigt begåvad gitarrist!