E2a

Hur som värd för en Piratpartiet

Ahoy, pirater! Huttra mig timmer! Med alla kommer gaga med minnet av Blackbeard och flärd Jack Sparrow, skulle en pirat tema fest säkerligen en hit för både vuxna och barn lika. Om du vill ta emot en pirat tema fest, måste du vara beredd att sätta i arbete och ansträngning för att förvandla din festlokal till en trovärdig miljö. Det ska se ut som en pirat fartyg eller någon inställning av en pirat film. Här är hur du dra bort den klassiska piratskepp leta efter din fest:

  1. Gå till järnaffären och köpa nät och mesh som efterliknar riggen som du ser i de flesta segelbåtsmaster. Ta ett par vita lakan och montera dem på stolpar som gör dem ser ut som segel på masterna.
  2. Skapa din egen Jolly Roger. Detta är den svarta flaggan med dödskalle. Hissa upp den på en stång för att se att flaggan flyger höga och mäktiga med vinden.
  3. Däck ut ditt utrymme med alla andra kända pirat regalier. Använda skattkistor, svärd, fartyg rattar och andra objekt liva definitivt upp stämningen i partiet.
  4. Förbered party som är förenliga med temat för din fest. Dagar före partiet, klippa ut och sätta ihop ögat patchar och falska skägg för alla deltagare. Du kan också använda snusnäsdukar och tricorn hattar. Dessa är också ett bra alternativ för namnskyltar! Du kan också använda lite papegoja urtag eller stoppade leksaker som namn kort som kan fungera som en part favör.
  5. Servera pirat mat! En pirat buffé kan bokstavligen vara allt eftersom de loot och plundra de sju haven. I tider till havs men åt pirater oftast mycket torkad mat eftersom det inte går dåligt som snabbt. Servera mat som jerky och andra köttkonserver kan definitivt göra din fest skrävlande.
  6. Ge ut flygblad som innehåller några pirat termer och uttryck. Om du kan få dina gäster att prata som pirater för en natt, skapar du definitivt miljö som passar bra med motivet och inredningen. Om alla är i den, kan det bli en mycket surrealistisk fest och alla kommer att raving om det nästa dag.
  7. Vad är ett piratskepp utan rom och whisky? Rom skulle vara ett utmärkt val för drycker i en pirat-tema part. Om du kan tjäna det rätt av en trä fat, får du definitivt extra stil poäng. Du kan skapa en blandad dryck öl, gin, rom och sherry för dem som vill andra smaker.
  8. Organisera spel som är relevanta för pirat tema. En skattjakt skulle vara en bra idé att få dina gäster att flytta. Ge ut en kryptisk karta, och erbjuder priser till dem som hittar byte begravdes i din trädgård eller hus.

Hur som värd för en piratpartiet. Skapa din egen jolly roger.
Hur som värd för en piratpartiet. Skapa din egen jolly roger.

Om du följer dessa steg, kommer det inte vara svårt att komma fram till en trovärdig och smashing pirat-tema fest! Nu sätta på ögat lapp och sätta igång!