E2a

Hur snurra som Michael Jackson

En av Michael Jacksons underskrift flyttar är spinn

En av Michael Jacksons underskrift flyttar är spinn. Om du är ett fan av Michael Jackson, eller om du helt enkelt älskar hans drag, här är några steg som hjälper dig kopiera Michael Jackson spinn. Naturligtvis kommer det att ta lite övning för att kunna behärska de rörelser, men med lite tid och tålamod, bör du kunna åstadkomma detta. Här är hur.

  • Välj dina skor. Börja med att se till att du bär rätt typ av skor. Kom ihåg att de bästa skor som skall användas för spinning är de som har mycket smidig och plana sulor. Den mjukare och plattare fötterna, desto mer kommer du att kunna snurra med minimal friktion. Friktion är fienden när det gäller att spinning, så se till att du har rätt skor. Kom också ihåg att gummi skor alltid bör undvikas, eftersom dessa har gummisulor som naturligt har mycket dragkraft.
  • Flytta din vikt. Tänk på din startposition för spinn. Vikten av kroppen bör inriktas på bara ett ben. Detta är oftast den vänstra benet, om du planerar att snurra höger ben. Om du är mer vana vid att snurra vänster ben, men då kan du fokusera din kroppsvikt på höger ben. Se till att dina fötter är något isär, åtminstone en fot från varandra.
  • Flytta ditt högra ben. För att göra en grundläggande spinn, bör din högra ben att tryckas ut från kroppen, men fortfarande fullt på golvet. Detta gör att du kan ha ett avstånd på minst en fot från den andra foten. Flytta höger ben bakåt så långt det går, och sedan när du inte längre kan gå bakåt längre, börja sparka fötterna bakåt. Detta kommer att ge dig ytterligare spinn. När du har sparkat, höja dina fötter så att den inte kommer i kontakt med golvet. För att göra detta, böj knäna. När du har slutat snurra, tillbaka fötterna på golvet.
  • Långsamma snurrar. Långsamma snurrar kan göras genom att snurra med bas ben. Om din databas ben är vänster ben, placera alla vikten på tårna, och sedan använda hälarna för att flytta kroppen moturs. Din högra fot ska vidröra golvet endast mycket lätt, så att det blir lättare för vänster ben att bära tyngden av kroppen när den snurrar. Detta är mycket långsammare, men det gör att du ser ut som du snurrar utan att behöva flytta.
  • Experiment. När du har bemästrat snabb och långsam spinn, måste du göra dina egna varianter. Man kan göra variationer genom att välja antalet rotationer för varje dragning, och genom att ändra hastigheten på snurrar. Naturligtvis kan du integrera även andra danssteg till spinn, för att göra ännu mer komplicerade steg.


Hur snurra som michael jackson. Flytta ditt högra ben.
Hur snurra som michael jackson. Flytta ditt högra ben.

Se till att du tränar framför spegeln, så att du kommer att kunna kontrollera hur smidigt du rör dig. Genom att läsa tipsen nedan, bör du kunna enkelt skapa snurrar och rotationer på samma sätt som Michael Jackson gjorde.