E2a

Hur slå Super Mario Brothers 3 värld 8

De första världarna i Super Mario Brothers 3 kanske visas för lätt för dig. Men när du når det sista steget, som är värld 8, kommer du att finna dess svårighetsgrad frustrerande. Seger det är nästan omöjligt. Men, detta är bara sant om du inte vet hur man ska erövra världen 8.

Den sista etappen av det här spelet är uppdelat i fyra kartor där du kommer att upptäcka absolut äventyr. För att hjälpa dig att vinna detta spel, här är några knep du måste ta del av:

Karta 1

  • Gå till höger för att hitta Opening Tank. Denna nivå är full av kanoner samt steniga skiftnycklar. Hoppa hela vägen ovanpå varje kanon så att du inte kommer att få in i elden. Avsluta denna nivå genom att hoppa på Boomerang Brother.
  • Nästa nivå är den Ship, som också är fylld med steniga skiftnycklar och kanoner. Gör samma sak som du gjorde på första steget. Sedan kliva över Boom-Boom för nivån färdigställande.
Hur slå Super Mario Brothers 3 värld 8. Gå till höger för att hitta Opening Tank.
Hur slå Super Mario Brothers 3 värld 8. Gå till höger för att hitta Opening Tank.

Karta 2

  • Resor till vänster på skärmen så att du kommer att nå de fem olika portaler. Dessa portaler kan transportera dig in i olika nivåer. Slå alla dessa nivåer och samla den magiska blad.
  • Använd den magiska löv och hoppa tvärs över plattformen för nivåns luftskepp. Sedan hoppa rätt över flygande Boom-Boom. Gå in i röret på vänster sida så att du kommer att hänvisas till kartan tre, som är täckt med mörker.

Karta 3

Nästa nivå är den Ship. Resor till vänster på skärmen så att du kommer att nå de fem olika portaler.
Nästa nivå är den Ship. Resor till vänster på skärmen så att du kommer att nå de fem olika portaler.
  • Kör vid start och så småningom flyga mot rätten till den dolda röret. Gå in i det där röret och sedan trycka på "?" blockera så att du får tre gröna svampar. Fortsätta resa mot höger men vara noga med att inte bli påkörd av kanonerna. Slå kort låda för att avsluta den aktuella nivån.
  • Travel åt höger samtidigt som man undviker sandlådor samt Angry solen. Slå kort låda att avsluta denna nivå.
  • I Fortress Maze, gå igenom den sista dörren och ta sig till höger så att du kan ange dörr nummer fem. Fortsätt att gå till höger och klicka sedan på "P." Innan brytaren tid slocknar, snabbt köra mot höger. Gå sedan in i dörren, vilket är den vita. Resor till höger för att hjälpa dig att falla genom ett litet hål. Gå vänster och hoppa rätt över Thwomp. Väl där träffade de gula blocken för att avslöja en ny "P" switch. Gå och slå den, gå mot den högra sidan, och gå in i den andra av de vita dörrarna. Ett transportband hjälper dig att nå Boom-Boom. Framgångsrikt hoppa på den och nivån är klar.

Karta 4

  • Den slutliga nivån, som är Tank Fleet, har kanoner som kommer att skjuta underifrån och uppåt. Hoppa över dessa kanoner och sedan hoppa på Boom-Boom topp så detta nuvarande nivå kommer att sluta.
  • Kör mot höger sida och hitta plattformen för att hjälpa dig att resa uppåt. Gå in i dörren till höger för att få din entré i Bowser slott. När Bowser hoppar att krossa dig, förmå honom att hoppa rätt över blocken i rummets centrum. Kör bort från honom och låta honom krossa tillräckligt tegelstenar så han kommer att falla igenom hans self-made hål.

Du är på väg att slå Värld 8 samt hela Super Mario Brothers 3. Var redo för denna kamp och förväntar trofén i slutet.