E2a

Hur slå halo 3 på legendary

Så, är du entusiastisk att bevittna den verkliga slutet av Halo 3, men du bara inte kan göra det eftersom du inte vet hur man vinner spelet. Inga problem med det, efter att ha läst instruktionerna nedan får du veta hur du kan slå oddsen i spelet:

Hur slå halo 3 på legendary. De presenterade fiender i Halo 3 är starka nog.
Hur slå halo 3 på legendary. De presenterade fiender i Halo 3 är starka nog.

  1. De presenterade fiender i Halo 3 är starka nog. Därför kan de orsaka lätt du allvarlig skada. För att hålla dig säker, ska du inte få för nära dem. Detta kommer att hjälpa dig en hel del i att avsluta spelet.
  2. När du ser ett prickskyttegevär eller en Battle Rifle, plocka upp omedelbart som en ersättare till din svagaste vapnet. När slåss med fiender, alltid skjuta dem på huvudet. De grymtar tar bara några kulor och de kommer att vara döda. De odjur men behöver mer bränning men du kan döda dem lätt genom att skjuta dem på sina huvuden.
  3. Håll klibbiga granater med dig så mycket som möjligt. På så sätt kommer du att kunna överleva när du befinner dig i ett bakhåll. Med en granat, kommer du att kunna fly ut ur koncernen omedelbart. Du kan döda mer än en om du möter grymta. Men de odjur kommer bara vrålar på dig. Men åtminstone, kommer du att få chansen att springa iväg.
  4. När inför hammare odjur, se till att hålla på att flytta oavsett vad. Du kan kasta dem granater för att hålla dem fast på en vägg i ett par sekunder. Men kom ihåg att kasta granater på fötterna och inte på huvudet eller kroppen för granaten kommer helt enkelt studsa tillbaka. Våga slå dem genom att skjuta på dem nästan oändligt. Men bli inte avskräckt om hammare odjur kommer att förbruka hela ammo leverans av en pistol.
  5. Samtidigt turret brutes är lättare att döda jämfört till hammaren brutes. När slåss med dessa odjur, det finns normalt brand granater som kan hittas på marken. Till skillnad från din typiska granater, kommer dessa granater studsar inte tillbaka. Så plocka upp dem och kasta dem till hammaren och torn odjur att slå dem.
  6. Översvämningar är de svåraste fienderna att ställas inför i spelet. Så när du behöver gå in i sin bas, måste du få ett skydd som kommer att fungera som din sköld. Notera att en översvämning är ett torn eller en spindel-typ sak som förvandlar. Eftersom översvämningar är mycket dödlig, bör du inte låta någon av dem att omvandla till en översvämning eller du kommer att vara död. Alltid skydda dig medan striderna, kan detta vara ganska tidskrävande, men detta är det bästa sättet för dig att överleva kampen.
  7. Det sista steget kräver att du klättra ett torn. För att göra detta måste du eliminera översvämning ut ur området samtidigt som det täcker själv. Du hittar också en skiljedomare här som kommer att döda hela översvämningarna själv. Men se till att hjälpa honom göra det eftersom han inte kan döda alla översvämningar ensam. Också, inte rusa fiender på Legendary. Alla av dem kommer att döda dig när du får nära till dem.

Med alla dessa strategier i åtanke, kan du säkert ha en triumferande tid samtidigt som du spelar Halo 3.