E2a

Hur screentryck: förnödenheter och tryckpress utrustning

Ha roligt och vara kreativa genom att lära sig att skjortor screentryck, hattar och andra media

Silke screening är en tryckteknik populärt används för att skapa bilder, logotyper eller fraser på t-skjortor, hattar, affischer och andra medier. Det är mycket mindre engagerade och noggranna än hand-målning, men mer kreativt och originellt än massproducerade utskrift. Många människor har framgångsrikt lärt sig skjortor screentryck genom åren och dess popularitet har inte vacklat.

Även om det finns olika tekniker som används för att skapa silke skärmbilder, innebär den grundläggande processen skapar en skärm från en porös väv, såsom nylon, som sträcks ut och hålls i en träram. Bilden överförs till skärmen, och områden därefter blockeras där ingen färg kan tränga igenom tyget. Färg överförs till föremålet trycks genom att trycka en gummi blad längs skärmen, tvingar färgen att sippra igenom skärmen och på föremålet. Färger kan läggas till bilden genom att antingen måla över den ursprungliga skriva ut eller genom att använda olika stenciler.

Det finns ett antal sätt att lära sig konsten att silke screening. Den bästa metoden för dig beror på om du vill bara leka med det som en hobby, eller lära dig hur du skapar egna reklamartiklar eller bakverk att sälja till allmänheten. Här är några bra sätt att lära sig denna roliga och kreativa teknik.

  1. Klasser - Vissa konstgallerier, konstmuseer och skolor undervisar specialiserade kurser i siden screening. Klasser allt från nybörjare till avancerad, och detta är ett bra sätt att prova det innan du investerar i någon av den utrustning själv. För att hitta klasser i ditt område, kolla på nätet eller titta i din telefonbok för lokala konstskolor, gallerier eller museer. Du kommer att behöva köpa några leveranser för att börja kursen.
  2. Böcker - Det finns ett antal bra böcker tillgängliga som ger dig en överblick och historia siden screening samt detaljerade och illustrerade steg-för-steg-instruktioner för att göra det själv. Dessa kan hittas på bokhandeln eller hantverk butiker leverans, eller lånat från biblioteket. Innan du köper en bok om detta ämne, se till att dagen för offentliggörandet är ny så att du lär dig de mest up-to-date teknik med modern utrustning.
  3. Videos - Videos är ett bra sätt att lära sig ett nytt crafting teknik, eftersom du kan titta på någon faktiskt utför processen. Silke screening filmer finns på vissa butiker hantverk leverans, och på specialitet print och färg butiker. De är också populära ställen att hitta en maskin screentryck.
  4. Online - Det finns ett antal online tutorials som lär processen silke screening. De mest betrodda webbplatser kommer att ha antingen ett aktivt forum med människor som finns att besvara dina frågor, eller en avdelning för människor att lämna kommentarer och / eller kontakta författaren eller företaget bakom handledningen. Kolla in flera tutorials och webbplatser för att få en känsla för kvaliteten på undervisningen innan du hoppar in och försöker det själv. Prova Ingen media kungar eller Reuels.com för några goda exempel. Du behöver en maskin screentryck i ditt hem som att träna.

Hur screentryck: förnödenheter och tryckpress utrustning. Ha roligt och vara kreativa genom att lära sig att skjortor screentryck, hattar och andra media.
Hur screentryck: förnödenheter och tryckpress utrustning. Ha roligt och vara kreativa genom att lära sig att skjortor screentryck, hattar och andra media.

När du lära dig grunderna i siden screening, kommer du att kunna leka med processen och tycker om att använda din kreativitet för att komma med nya och unika design helt på egen hand. Att lära sig hur denna teknik är inte bara roligt, men kan också vara lönsamt.