E2a

Hur sänka en Honda xr80

Om du älskar att cykla eller motorcykel och du letar efter en fritidsaktivitet som du kan spendera med dina vänner och familj, kan du prova smuts cykling! Motorcykeln som används i smuts cykling skiljer sig från de vanliga motorcyklar som används på gatan. Du måste ha en dirtbike att göra denna verksamhet. En dirtbike är en motorcykel speciellt för smuts cykling. Detta har robusta och däck perfekt för en grov rida. I smuts cykling kommer du att passera på stenar, lera, sand och smuts. Du kan också använda din smuts cykeln på gatan förutsatt att den har spegel, ljus, signal, vägmätare och hastighetsmätare. Dock är dess huvudsakliga funktion för smuts cykling. En av de mest populära modellerna dirt bike är Honda XR80. Detta är en dirtbike produceras av Honda i 1979. Detta var bara i en färg och sedan, Tahitian Red. Nya XR80 modeller tillverkades fram till 2003. Dirt cyklar kan kosta en hel del. Du kan dock köpa begagnade eller billigare cyklar smuts. Om du har Honda XR80, kan du sänka ner om du vill.

Här är de steg om hur man sänker Honda XR80.

Hur sänka en honda xr80. Förbered de saker som du behöver för att sänka cykeln.
Hur sänka en honda xr80. Förbered de saker som du behöver för att sänka cykeln.

  • Förbered de saker som du behöver för att sänka cykeln. De saker som du behöver för att sänka din Honda XR80 är står att du kan använda för att stödja cykeln när du lyfter den och lossa och dra åt bulten på cykeln. Du behöver inte oroa dig för att sänka din cykel eftersom detta är en lätt sak att göra. Du behöver inte vara en mekaniker eller en dirtbike professionell för att göra detta. Du kan säkert göra detta på egen hand.
  • Välj en plats där för att sänka din cykel. Hitta en plats utanför ditt hus där du kan göra detta. Utrymmet ska vara tillräckligt bred så att du kan röra sig fritt. Kontrollera att det inte finns några barn runt så att de inte kommer att spela med din cykel. När du hittat en plats, satte din cykel där för att börja sänka den.
  • U se den stå för att stödja eller balansera cykeln. Lyft motorcykeln och använd ett stativ för att stödja det. Du kan antingen använda ett centrum eller en pallbock. Vikten av cykeln bör ligga på stativet så att den bakre är fri att röra sig.
  • Hitta motorns chock. Kontrollera där motorn chock är. Detta är en du behöver justera så att du kan sänka din cykel. Chocken kommer att ha två skruvarna på toppen av det. När du hittar motorn chock, få din skruvmejsel och lossa den övre bulten.
  • Sänk motorns chock. När den övre bulten är lös, kan du nu justera din motor chock så att cykeln kommer att sänkas. Med hjälp av dina händer, håll och vrid motorn chocken på ett motsols så att chocken blir lös och cykeln kommer att sänka ner. Fortsätt att göra detta så att du kan få den nivå som du vill för din cykel. När detta är gjort, använd skruvmejseln för att göra den övre bulten hårdare.


Du kan nu ta bort stativet och rida på din sänkt Honda XR80.