E2a

Hur sänka en domkraft

Planerar du att fixa vissa problem med din chassi

Planerar du att fixa vissa problem med din chassi? Vill rensa upp? Eller bara att ändra dina busted däck? En av de grundläggande färdigheter du måste lära dig är att sänka domkraften. Många nötning på detta problem främst på grund om bilen uttaget inte skulle monteras och sänkas ordentligt, kan bilen falla abrupt och krossa skallen på någon under, eller bilens känsliga chassiet vara skador genom en instängd jack. Här är det korrekta sättet att jack ner din bil.

  1. Jack bilen upp och göra en visuell inspektion. Kontrollera om uttaget är centrerad till bakaxeln. Om det inte är centrerat, fixa det till rätt läge för att förhindra eventuella skador på din bil. Se till att dess ståndpunkt är i den hydrauliska låsläge. Sedan jack dig upp till ca 2 inches. När du uppnått den nödvändiga höjden, kan du leta nu för saker som domkraften och så som kan skada din bil om den slutligen kapade ner.
  2. Ta bort domkraften. När du stabilisera sin ställning och bilens bakre lyfts bort efter behov, ta bort två pallbockar en efter en. Försiktigt knäppa dem och sätta dem undan så att de inte fastnar under bilen efteråt.
  3. Sänk bilen med domkraften. Sänk bilen genom att sänka domkraften handtag, tillämpa stark men långsam tryck. Släpp inte av trycket, bara ständigt jack dig ner långsamt och försiktigt. Konsekvenserna av att sänka det för fort är att du kan spricka öppna jack ventil under, och din bil kan studsa på grund av den plötsliga härkomst. Å andra sidan, inte jack inte ner för långsamt, eftersom det skulle betona dina händer och armar.
  4. Öppna ventilen. När bilen sänks ner i en säker position, som inte är alltför högt att din bil får studsa och inte för lågt så det skulle vara svårt att öppna ventilen försiktigt knäppa av och öppna ventilen.
  5. Jack ner till bilen slog i marken. Efter att släppa säkerhetsventilen, jack dig ner tills den rör vid uttaget. Då igen jack ner i bilens vagga, den här gången mer försiktigt och långsamt så att låta den knäppa från håll. Bilen är nu sakta sänks till marken.

Ett trick för att sänka ner bilen smidigt och enkelt är att sätta rätt mängd fett på uttagen sänkande mekanismen innan du sänker ner det. Du kommer att klippa stress och ansträngning av dina armar i halv genom att göra detta. Sänkning ner bilen snabbt inte nödvändigtvis skulle vara farligt på grund av uttagen "tillfälligt upphävande, men det skulle vara mer klokt och praktiskt att jack ner långsamt.

Använda jacket för att sänka bilen är i grunden inte svårt

Hur sänka en domkraft. Jack bilen upp och göra en visuell inspektion.
Hur sänka en domkraft. Jack bilen upp och göra en visuell inspektion.

Använda jacket för att sänka bilen är i grunden inte svårt. Ju mer viktig punkt kan vara är att göra det ordentligt så att du inte kommer att orsaka oönskade repor på bilens chassi. Detta gäller särskilt om du är i bilreparationer affärer. Ingen vill att extra böter som absolut skulle sänka din tjänstens kvalitet.