E2a

Hur samla pyrex

Pyrex glas är inte bara en vanlig kök objekt i Europa

Pyrex glas är inte bara en vanlig kök objekt i Europa, men dessa poster är också dekorativa samlarföremål i hemmet. Samla Pyrex glas är relativt billigt och enkelt att göra, med din enda bekymmer är hur man ska behålla sitt tillstånd medan det i din vård. Inte nog med att dessa kök objekt är bra för bildskärmar och dekorationer, kan de också fortfarande praktiskt användas för matlagning och bakning din favoritmat. Följ instruktionerna nedan för att starta din samling.

Vad du behöver:

Hur samla pyrex. Pyrex glas är inte bara en vanlig kök objekt i Europa.
Hur samla pyrex. Pyrex glas är inte bara en vanlig kök objekt i Europa.

  • Pengar att spendera för hobby
  • Utrymme att placera din Pyrex glas samling

Bestäm vilken typ av Pyrex glas att samla.

Bestäm vilken typ av färg

Bestäm vilken typ av färg, mönster, eller epok-baserad design av Pyrex glas som du vill ha i ditt kök och hem. Du kan fokusera på att samla in en viss typ som intresserar dig, eller samla olika sorter som är till din fantasi. Du kanske också vill hitta referenser, liksom en Pyrex samlare guide, som informerar dig om det aktuella marknadsvärdet och olika sorter av Pyrex glas innan du börja samla.

Hitta var man kan köpa Pyrex glas.

Det finns olika sätt du kan använda för att ta reda på var man kan hitta och köpa Pyrex glas, här är några exempel som du kan välja mellan:

  • Sök i lokala antik och butiker samlarvärde om de har ett lager av Pyrex glas som intresserar dig.
  • Bläddra loppmarknader, garage försäljning, och andra butiker pruta och se om de har Pyrex glas objekt som du vill lägga till i din samling.
  • Hitta om det finns en Pyrex glas samlare klubb i ditt område eller på internet som du kan gå. Du kan mingla och interagera med andra Pyrex samlare, och du kan även handla information om var man kan köpa Pyrex.
  • Hitta auktioner runt din stad eller på nätet, kanske de har Pyrex glas objekt som skulle intressera dig.

Kontrollera skicket på Pyrex glas innan du köper.

Kontrollera glas objekt att hitta några chips

Kontrollera glas objekt att hitta några chips, sprickor eller andra missbildningar innan du köper den. Du måste bestämma hur bra dess tillstånd är, hur användbar den fortfarande kan vara för matlagning, och hur bra det är för dekoration. Oroa dig inte om priset, eftersom Pyrex glas är relativt prisvärd beroende på objektets märke och skick. Vanligtvis skadade Pyrex objekt är billigare men du kanske vill fokusera blicken på glas som fortfarande är i ursprungligt skick.

Bestäm vilken typ av färg. Kontrollera glas objekt att hitta några chips.
Bestäm vilken typ av färg. Kontrollera glas objekt att hitta några chips.

Förbered din Pyrex glas för visning eller användning.

Efter att ha köpt den glas bit och ta med den hem

Efter att ha köpt den glas bit och ta med den hem, tvätta Pyrex objekt med varmt vatten och lite såpa. Var noga med att använda en mjuk svamp, och undvika att använda något som kan orsaka repor och blekning på ditt glas objekt. Aldrig sätta Pyrex glas i en diskmaskin.

Visar eller förvara Pyrex glas

Placera din Pyrex glas någonstans i huset där det kommer att lägga till färg till hemmet inredning, eller lägga den någonstans i köket i fall du behöver det för matlagning. Hursomhelst, se till att glaset objekt placeras där den inte skulle störas och skadas.

Njut samla Pyrex glas och se till att rengöra dem på regelbunden basis.