E2a

Hur samla MLB fladdermöss

Major League Baseball är Europas ledande sport

Major League Baseball är Europas främsta sport. På grund av detta, en hel del av sportens fans är inte bara till att titta på spel, de är också i att samla minnessaker med anknytning till den. T-tröjor, kepsar, kort och baseballs är bara några av de många samlarobjekt som du kan börja med MLB vurm. De blir ännu mer värdefulla när de är signerade och signerade.

Det finns ofta ett objekt som baseball fanatiker också samla in och dessa är basebollträn. Till skillnad från de andra tidigare nämnda punkter, dessa är större och skrymmande. Om du också vill starta din egen samling av MLB fladdermöss, här är några förslag som du kan ta hänsyn till.

Hur samla MLB fladdermöss. Se till att du är redo ekonomiskt.
Hur samla MLB fladdermöss. Se till att du är redo ekonomiskt.

Se till att du är redo ekonomiskt. De flesta av dessa fladdermöss är ganska dyrt så se din plånbok kan ta den extra belastningen. Detta kan vara en kostsam hobby så se till att du kan stödja din samling.

Titta runt sport memorabilia butiker. Du kommer troligtvis hitta de fladdermöss som du vill samla på dessa platser, tillsammans med andra sportartiklar.

Gå igenom webbsajter

Gå igenom webbsajter, som e-bay, auktionssajter eller andra insamlingsplatser grupp. Med miljontals människor som går på nätet varje dag, är du sannolikt att hitta någon som är villig att sälja eller byta samlarobjekt MLB fladdermöss med dig. Auktionssajter är också en bra källa, och igen, är det viktigt att vara redo ekonomiskt som auktioner normalt skulle sälja mer värdefulla bitar.

Titta baseball spel live

Major League Baseball är Europas ledande sport. Titta runt sport memorabilia butiker.
Major League Baseball är Europas ledande sport. Titta runt sport memorabilia butiker.

Titta på baseball spel live. Och be att en spelare kastar en fladdermus på ditt sätt. Dessa händer inte särskilt ofta, men du skulle ha tur om det gjorde! Om, av någon anledning, har fladdermusen inte slungas i din riktning, kan du försöka närma vem det var som fick fladdermusen och försöka göra ett arrangemang och kompromiss om du kan bara byta ut den med en annan bat att han skulle hitta ännu mer värdefulla.

Bevara din samling

Bevara din samling. När du har din signerade MLB fladdermöss, är det viktigt att de bevaras och lagras. Vanligtvis skulle fladdermöss som har köpts till sportaffärer redan kommit i en behållare, så det är inget problem. Men för de fladdermöss som har någon container, köpa eller bygga en.

Hitta ett sätt att visa din MLB fladdermöss

Hitta ett sätt att visa dina MLB fladdermöss. Om din samling är stor och växer fortfarande, skulle det vara en bra idé att ha ett särskilt rum för dem. Du kan behöva hänga speciella ställningar på väggen för att bättre visa din samling.

Besök loppisar och loppmarknader

Besök loppisar och loppmarknader. Det är också en bra idé att besöka lokala loppmarknader och garage försäljning eftersom dessa platser ofta skulle ge dig stora fynd. Du kommer att kunna hitta fladdermöss (om du tittar och söker tillräckligt hårt) att vissa hem har kasserat och inte funnit något värde för. Du kan även få dessa till mycket billig och överkomliga priser.

Vara förtrogen med de mer värdefulla fladdermöss. Dessa skulle sannolikt vara fladdermöss av lag och spelare som har vunnit och gjort skivor. Dessa kommer sannolikt att bli dyrare, men.

Som med alla samlingar, samla MLB fladdermöss kräver engagemang, tålamod och lite pengar. Spendera tid med din samling kan vara en tillfredsställande aktivitet, though.