E2a

Hur samla autografer

En snabbguide

Det finns många olika sätt att samla autografer - via post, på kort visar, eller köper autografer på nätet eller i butiker. Det roligaste är dock samla autografer personligen. En annan dimension läggs till när du samlar i personen, inte bara får du garanterad äkthet, men minnen bildas som kan hålla en livstid.

Att få en autograf personligen:

Hur samla autografer. Att få en autograf personligen.
Hur samla autografer. Att få en autograf personligen.

 1. Var artig! Detta kan inte nog betonas. Dina chanser att landa en autograf är kraftigt förhöjd när man respektera spelarna. Ropa "Hey You!" om och om igen är inte rätt väg att gå. Inte bara kommer du förmodligen inte att få en autograf, det minskar chanserna att någon kommer nära dig.
 2. Respektera vaktmästarna. De kan vara din bästa vän, eller värsta fiende. Ibland vaktmästarna kan hjälpa dig att få en autograf, men bara om spelaren går först. De kommer inte att be en spelare för dig. De kan dock räcka objekt till en spelare, för att hjälpa till att göra att alla får en. Var trevlig mot dem, och de ska vara snäll mot dig!
 3. Var beredd - känna spelarna. Om möjligt, ta med en laguppställning med spelarna listade på den. Spelarna uppskattar det när du vet vilka de är, och kommer att svara lättare på dina önskemål när du vet deras namn. Team listor kan hittas på www.mlb.com i laget sidor avsnittet.
 4. Tålamod är nyckeln - det kommer att löna sig. Väntar på en autograf kan ofta ta lång tid, men bara ha tålamod. När du hittar en bra plats, stanna där. Inflyttning kommer bara leda till problem - stöta i människor, mal ett knä (eller fler) eller ännu värre, saknas helt. Oftare än inte, när du flyttar, en spelare kommer att gå rätt till där du var och du ska försöka att komma tillbaka, bara för att missa.
 5. När du går till ett spel, ta med det minsta antalet poster. Det kommer att bli mycket lättare att flytta runt, och du löper mindre risk för att förlora poster. Komma igenom säkerhetskontrollen linjer kommer också att bli snabbare! En av de bästa och enklaste objekt att ta är en eller två Rawlings Officiell majorLeagueBaseballs. Kulorna är lätta att slänga på en spelare ovanför stockbåt, och du behöver inte bekymra dig om att få ut personliga objekt. Du kan få baseballs från Rawlings hemsida . De kommer även att finnas tillgängliga på de flesta ballparks.

  Det är viktigt att få den officiella bollen, eftersom ytan är det bästa för autografer. De flesta av de icke-officiella bollarna kommer att ha en slick yta och signaturer kan lätt smeta och kommer att blekna med tiden.

 6. Använda rätt penna är viktigt. För baseballs, den bästa pennan en blå Paper Mate kulspetspenna. De kan köpas från Paper Mate hemsida . Bläcket bleknar inte och det är inte lätt att smeta.

  Använd INTE Sharpies på baseballs. Bläcket bleknar drastiskt över tid, kan och ofta försvinna helt. Sharpies är bra för baseball kort, fotografier och tidskrifter. Vissa baseball kort har mycket hala ytor och dessa bör inte användas för autografer, som pennan bläck smeta.

 7. Komma baseball kort undertecknas. Detta kan vara svårt, men väldigt givande. Baseball kort är roligt att få undertecknade, men kan vara lite svårt att hantera när man försöker få autografer personligen vid en ungefärlig. De är bäst på autograf sessioner, eller mer kontrollerade inställningar. Ett enkelt sätt att få signerade kort, dock, är att göra en "autograf album" för dem. För att göra en, köpa en liten fotoalbum med sidor i den. Se till att sidorna är tomma. Sedan köpa några foto hörn . Ta en baseball-kort och lägga den på sidan. Spåra hörnen för att få måtten. Sedan sätta foto hörnen på sidan, och montera kortet du vill få undertecknad på sidan. Detta gör det mycket enkelt att bläddra och hitta specifika kort du vill.
 8. Dit tidigt! För att få autografer på en ungefärlig, vara säker på att få det tidigt - helst innan vadd praktiken börjar. BP börjar vanligtvis ca 2 timmar innan gametime. Vadd praktiken i sig är ganska kul att se, och du får den extra fördelen av potentiellt få en autograf. När du kommer till parken och få in, bege dig till urholkad område av ditt favoritlag. De bästa områdena för att få autografer ligger över urholkad eller precis till höger eller vänster om den. Det kommer ofta att vara mindre folk på besökte poolbaren lagets stockbåt. Välj en plats och stanna där, slappna av, och njuta av BP i väntan din chans. De flesta gånger du kan komma undan med en eller ens flera autografer.

Andra sätt att få autografer:

Respektera vaktmästarna. Var beredd - känna spelarna.
Respektera vaktmästarna. Var beredd - känna spelarna.

 1. Det finns ett antal platser tillgängliga. Var väldigt försiktig med äkthet. Endast köpa från officiella återförsäljare, mlb.com, eller genom baseball kortföretag som Upper Deck och Topps. eBay rekommenderas inte. Här är några bra platser:
 2. Via e-post. Att få autografer via post är långsam, men möjligt. Spelare får en massa beundrarpost varje dag, och kan omöjligen svara allt - och många gör det inte. Vissa har dock att göra, och du kan få autografer via mail. Det är en mycket långsam process, dock, och inte så effektiv. Det finns också lite äkthetsgaranti.
 3. Card visar. Kortet visar är några av de bästa ställena att få autografer. Det är ofta schemalagda värvningar, och du får ett äkthetsintyg från undertecknandet. De kan vara dyrt, dock.

Samla autografer är en rolig och givande hobby, och förhoppningsvis denna artikel har hjälpt dig att komma igång!