E2a

Hur samla ANNALEE dockor

ANNALEE Dolls är världsberömda

ANNALEE Dolls är världsberömda. De är fint Handtillverkade medan deras design stil är tidlös. Annalee Thorndike skapade Annalee Dolls. Hon var född i Meredith, New Hampshire. Genom att sätta en flexibel tråd ram i dockan, kunde hon spela på dockans distinkta poserar förmåga. Med handen crafting varje docka, kunde hon göra dem mest eftertraktade.

Enligt myannaleedolls.com , Annalee Dolls representerar de typiska "tecken" du älskar. Dessa tecken är tänkta att göra dina säsonger och semestrar lite mer fantasi. Det finns Annalee Dolls för Valentines, påsk, vår, och fjärde juli. Du kan också använda dem som dekorativa på Halloween, Thanksgiving, jul och nyår. Många ger också bort dem som gåvor, perfekt för både enkla och storslagna tillfällen.

  1. Bestäm din samling tema. De mest populära Annalee Dolls är de för julen. Bortsett från dockorna omfattar julen linjen också fingerborgar och ornament. Om du känner att jultema är så lätt att bygga, sedan gå till en mer utmanande.
  2. Var särskilt om samlingen upplagan. År 2000 var olika Annalee Dolls introduceras per linje. Till exempel kanske du vill börja med att fylla alla objekt från 2000 under vårsäsongen. Fortsätt sedan att samla vårsäsongen för 2001 och så vidare.
  3. Vet dockor utantill. Bekanta dig med dockorna "signatur utseende. Du kan lämpligen börja denna uppgift genom att titta på kollektionen på nätet. Kolla in några av dem på AnnaleeGallery.com. Dock är ett mer omfattande utbud som finns på TonisCollectibles.com. Efter din tillräckliga online exponering, schemalägga en resa till närmaste återförsäljare för att se den äkta varan. Du kan hänvisa till den användarvänliga katalog på Annalee.com.
  4. Jämför priser innan du bestämmer dig för att köpa din allra första Annalee Doll.
  5. Propagera olika erbjudanden. Återförsäljare i ditt område kan ha prissatt dockorna högre eller lägre jämfört med vad de saker som finns tillgängliga på nätet. Eftersom Annalee Dolls är handgjorda, prisvariationer hända normalt. Du kanske också vill veta hur mycket den nu hålls på eBay.
  6. Lär dig att nätverka. Internet ger länkar till ett antal organisationer, föreningar eller klubbar avsedda att främja hobby att samla Annalee Dolls. Gå med några eller alla av dem. De flesta av dem erbjuder gratis medlemskap. Allt du behöver göra är att registrera sig online. De har också anslagstavlor. Du kanske vill hänvisa till dem då och då. Nyheter om nya produkter kan läggas upp och diskussioner om sällsynta Annalee Dolls kan utlösas. Du kan också höra om att samla tips där eller träffa människor som delar samma passion för Annalee Dolls. Aficionados föreslå besöker WorldCollectorsNet.com. De har aktiva meddelandetrådar där på Annalee Dolls.

Om du tänker samla Annalee Dolls är en intressant satsning

Hur samla ANNALEE dockor. Bestäm din samling tema.
Hur samla ANNALEE dockor. Bestäm din samling tema.

Om du tänker samla Annalee Dolls är en intressant strävan, att veta Annalee Thorndike, den högt aktade skapare av Annalee Dolls, är fascinerande också. Upptäck hennes passion i dockan göra nytt. Besök http://www.nhhistory.org/annaleeexhibit.html för mer information. Hennes enkla önskan att bedriva ett hem affärssystem handen hantverk och hennes kamp för att göra det till verklighet skulle definitivt inspirera dig att göra bättre i livet.