E2a

Hur registrerar jag mig i fotografi skolan

Människor i alla åldrar och bakgrunder söker inskrivning i fotografi skolor. Deras mål för fotografering skolan varierar också, vissa försöker bli professionella fotografer och andra bara söker en mer solid grund av fotografisk teknik för att underlätta deras amatör arbete. Oavsett din nivå, mål och önskad tid engagemang, kan du anmäla dig till en fotografering skola. Här är hur man hittar en fotografering skola som passar dina behov.

 1. Vad är ditt mål - Professionell fotograf eller amatör hobby? Om ditt mål är att polera din amatör fotografi teknik, kan du hitta många skolor på nätet som kommer att tillfredsställa dig. Inskrivning i många av dessa skolor kräver endast att du betalar undervisning och fyll lite information om dig själv. Du kan ha någon som helst bakgrund inom fotografi. För fotografering skolor vars syfte är att producera professionella, karriär-fotografer är inträde striktare och din ansökan måste övertyga dem om din passion för den fotografiska konsten.

 2. Bestäm om fysiskt närvara fotografering skolan eller anmäla dig till en online fotografering skola. Om du är en amatör och ha ett jobb, familj eller annan akademisk engagemang håller du också upptagen att registrera och delta i lektioner i ett fotografi skola, kan du anmäla dig till en fotografering skola på nätet och ta kurser via Internet. Detta kan vara särskilt tilltalande om du skulle annars behöva flytta för att delta i en önskvärd fotografering skola. Men om du väljer distansstudier, kommer du inte dra nytta av den typ av uppmärksamhet du skulle få genom att fysiskt närvara vid en fotografering skola. Om du inte har ett mörkrum och all fotoutrustning, kommer du inte att utsättas för så mycket som du skulle genom att ta kurser i personen. Detta kommer förmodligen att vara av mindre betydelse för en amatör, men för någon tanke professionell fotografering som en karriär mål, är denna typ av exponering som krävs.
 3. Har du en speciell typ av fotografering som du vill studera i fotografi skolan? Är det undervattenskablar fotografi som du vill utöva? Eller kanske du hellre fotografera kändisar? På många fotografi skolor har du ditt val av koncentrationer och ett brett utbud av kurser att välja bland. Reklam fotografi, vetenskaplig fotografi, journalistisk fotografi, porträtt, kommersiella eller digital fotografering - listan fortsätter. Men innan du registrerar i fotografi skolan, granska skolans kursutbud och koncentrationer så att du kan börja att uppfylla dina personliga fotografi drömmar där.

 4. Är du nöjd med fotografering skolans prestige? Som med ansökan till någon skola för lärande, ta dig tid att granska fakultetens referenser. Redovisas de yrkesverksamma inom sitt område? Fotografering är en konkurrenskraftig karriär och du kan finna det lättare att få framtida anställning om din fotografering skolan var prestigefyllda och fakultet åstadkommit. Om ditt mål är att bli en bättre amatörfotograf, kommer du att vara mer intresserad av hur lättillgänglig fotografi skolan fakulteten är, rykte kommer inte att vara lika viktig eftersom du inte kommer att tillämpa för alla jobb baserat på din närvaro i fotografi skolan.

  Hur registrerar jag mig i fotografi skolan. Vad är ditt mål - professionell fotograf eller amatör hobby?
  Hur registrerar jag mig i fotografi skolan. Vad är ditt mål - professionell fotograf eller amatör hobby?

  >
 5. Har du funderat större högskolor och universitet som inte specifikt fotografi skolor? Många lärosäten för högre fotografi lärande erbjuder utbildningar utöver sina många andra utbildningar. Som med någon skola, skulle du vilja lära dig mer om kvalifikationer fakulteten, elevernas tillgång till all utrustning och resurser, och tillgängliga kurser och möjlighet till koncentration inom programmet. Ett fotografi program som detta kan hittas inom en större institution School of the Arts.