E2a

Hur punk någon

"Punked" är när du utför en sofistikerad spratt på någon

"Punked" är när du utför en sofistikerad spratt på någon. En TV-serie bildades 2003, där skådespelare Ashton Kutcher skulle komma med olika system till punk vissa kändisar. Dess huvudsakliga idé är bara att dra ett stunt på dessa kändisar medan det filmas på kameran.

För att punk någon

Hur punk någon. Välj "offer".
Hur punk någon. Välj "offer".

För att punk någon, måste du göra det ser trovärdigt genom att medbrottslingar. Du kan be vänner till "punkee" eller den person du försöker punk att gå med i upptåg. Du kan dra realistiska upptåg på någon genom att utnyttja tillgängliga resurser, särskilt de som rör den person du vill punk som där de arbetar, var de bor, där de köper mat, där de arbetar ut etc. Du måste sätta honom / henne i en viss inställning där något konstigt eller annorlunda händer utöver det vanliga rutin. Se till att du väntar på rätt tillfälle innan faktiskt kliva in för att tillkännage han / hon håller på att punked.

Här är några tips om hur man punk någon.

  • Välj "offer". Detta kan vara någon väldigt nära dig och någon du känner en massa saker om. Du måste vara säker på vem du ska punken som du inte vill hamna förstöra skämt eller faktiskt är i trubbel bara för att den personen inte kunde ta en bra punking.
  • Få en co-konspiratör. Självklart kan du inte få någon som vet något om den som punked. Han eller hon måste vara någon som en, har en bra känsla för humor, två, ett som är kreativ för att hjälpa dig att designa din spratt, tre, ett som är också nära till "punkee" så att det ser ut som det är verkligen händer.
  • Planera "attacken". Innan faktiskt dra skämt, måste detta vara väl genomtänkt. Du måste vara kreativ och se till att planen inte misslyckas. Du kan använda de flesta av offrets saker som hans / hennes bil till exempel. Du bör också planera detta en ut under "punkee s" dag till dag verksamhet eller rutin så att han / hon inte kommer att bli misstänksam rätt i början. Du måste också tänka på hur offret skulle reagera på situationen, så att förhindra faktiska skador eller polisrapporter.
  • Titta på när det händer. När du är klar med all planering och beräknande, kan du titta nu som det tar fart. Nu i detta scenario, kan du antingen direkt involverade och vara en del av handlingen eller så kan du bara att titta på avstånd eller gömmer sig bakom buskarna och titta när din plan kommer till liv. Se till att händelseförloppet sker och alla har övat sina skådespelartalanger för att detta ska fungera. Ingen ska skrika, skratta, eller ge någon indikation på den som punked att han / hon dras ett spratt på.
  • Kliv ut ur buskarna. När du äntligen se att din vän är på väg att explodera, få ut från där du gömmer och visar att allt är ett skämt eller ett skämt. Se till att han / hon skrattar det och inte tar det på allvar eller du kan hamna förlora en vän i år. Bara kolla om alla har en bra hjärtligt skratt och du vet att din plan fungerade.