E2a

Hur mima bilkörning

Miming är en av de äldsta konstformer där en person bara använder uttryck och kroppsspråk för att förmedla en åtgärd. Lika lätt som det ser ut, berätta en historia utan att använda orden tar en hel del övning. På grund av detta, kan med hjälp av en spegel och en videobandspelare för att se hur du ser ut under en praxis prestanda hjälpa en hel del att förbättra dina mima färdigheter.

Vill du veta hur man mima kör bil? Om du gör, läs instruktionerna nedan:

  • Föreställ scenen. Mimare kan projicera en scen eller en berättelse genom att tro att det som händer är verkligt. Sitt på en stol eller en pall och bild själv i bilen. Visualisera insidan av din bil, dess färg och dess lukt. Föreställ där ratten är speglar, radio, tändning och väljarspaken placerad. Genom att sätta sig själv på scenen, kommer du att kunna agera naturligt framför en publik.
  • Mime bilkörning. Replay i ditt sinne en typisk scen när du kör din bil. Eftersom du precis har satt i bilen, låtsas att sätta på dig säkerhetsbältet. Om du vill ha en person som sittplatser i baksätet på din scen, kan du göra det genom att titta över axeln och ler på någon i baksätet. Därefter ta något framför dig att agera som du får bilnyckeln. Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid handen lite för att starta bilen. Du kan sedan agera för att sätta bilen i omvänd för att komma ut ur uppfart. Agera som om du håller en ratt att köra. Att verka som du verkligen köra, flytta ratten för att ge en känsla av rörelse till handling. Du kan göra din miming mer effektivt genom att låtsas att slå på radion, och justera speglarna på bilen.
  • Perfekt din miming. Kan förvåna din publik med din mima färdigheter genom att ständigt öva scener framför en spegel, och spela in dig själv medan du tränar. Använd en helfigursspegel så att du kan se din kropp reaktioner från huvud till fot. Göra olika ansiktsuttryck för en enda känsla framför spegeln, och välj en som ser mest naturligt. När du tror att du har fått alla dina ansiktsuttryck och kroppsrörelser korrekt öva hela scenen, och spela in den. Titta på inspelningen för att se hur du gjorde utan hjälp av en spegel. Göra ändringar i din prestation, om det behövs.


Hur mima bilkörning. Föreställ scenen.
Hur mima bilkörning. Föreställ scenen.

Du kan göra dina handlingar realistiska genom att föreställa sig hur varje objekt i din scen beter sig och känns. Säkerhetsbälten, till exempel, är resistiva så miming sätta på ett säkerhetsbälte bör inte agerat så enkelt dra en hand över smidigt att klämma den. Du bör göra det tyckas att bältet ger lite motstånd när du sätter på den. Var uppmärksam på din omgivning så att du kan använda din erfarenhet på olika saker i ditt framförande. Om du tenderar att försumma hur en sak känns eller beter sig när en viss åtgärd görs för att det, försöka återskapa scenen och ta del av erfarenheterna. På så sätt skulle du kunna göra de åtgärder som naturligt.