E2a

Hur man vinner på " Final Fantasy IX: s " Tetra Master

Tetra Master är ett mini-spel som ingår i Final Fantasy IX videospel avbetalning. Berättelsen raden av minispel vidarekopplingar från de huvudsakliga berättelsen, så deltagande i minispel krävs inte, även om Final Fantasy VII och Final Fantasy X: s minispel är ett undantag. Läs vidare för tips om hur man vinner Final Fantasy IX Tetra Master.

  • Vet spelet för Tetra Master mini spel. Tetra Master är ett kortspel som har två spelare på en 4x4 tom rutnät, vardera med fem kort av olika valörer. Ett kort som visar tecken, monster och föremål i Final Fantasy IX placeras på den tomma rutnät och används för att utmana angränsande kort. Den spelare som kontrollerar de flesta av korten i spelet med högt värde statistik förklaras som vinnare.
  • Börja med att lägga 5 kort till ditt lager. Innan du kan börja utmana ett annat kort spelare för en Tetra Mästare mini-spel kamp, ​​måste du ha 5 kort i ditt lager. Dessa kort finns i skattkistor, droppar fiende eller efter att ha vunnit kortspel. Spela andra minispel samt såsom Chocobo Varmt och kallt där du kan samla mer sällsynta och kraftfulla kort.
  • Vet hur att attackera i Tetra master. Varje kort i Tetra Master har en annan pil mönster på den (upp till åtta pilar), och en gång placeras på rutnät, kommer att reagera på angränsande kort. För att starta en strid, måste du attackera genom att placera ett kort med en pil mot intilliggande kort. Ju fler strider du kan starta, desto fler chanser har du att vinna.
  • Få känslan av spelet med hjälp av en svag kort i början av spelet. Om du fortfarande är osäker på hur du spelar Tetra Master kan du börja med att placera ett kort med alla åtta pilar på det i en av de centrala näten. Denna teknik gör att du kan slå upp en combo i spelet. Om du vinner kortet turneringen kan du välja en av de kort du fångade från din motståndare och lägga till den i ditt kort inventering. Om du slår alla punkter och lämna din motståndare poänglös, får du samla alla 5 kort som han använde i spelet.

Hur man vinner på " final fantasy ix: s " tetra master. Vet spelet för tetra master mini spel.
Hur man vinner på " final fantasy ix: s " tetra master. Vet spelet för tetra master mini spel.

Även om vi har nämnt att det inte är nödvändigt för dig att spela minispel för att utvecklas till den huvudsakliga berättelsen av Final Fantasy IX, blir det ändå en bra idé att spela dem. Man kan få poster i minispel som ofta sällsynta eller helt otillgänglig i spelets huvudsakliga story. Dessutom, ju mer Tetra Master-minispel du spelar, desto större chans att öka din "Collector nivå" i Final Fantasy IX.