E2a

Hur man vinner en miljon dollar tävlingar

Alla vill ha en miljon dollar i kontanter

Alla vill ha en miljon dollar i kontanter. Och på grund av tävlingar, kan du få en miljon dollar kontant pris med lite tur. Medan det finns inget bombsäkert sätt att vinna tävlingar, här är några saker du kan göra för att öka dina chanser att vinna.

Hur man vinner en miljon dollar tävlingar. Kontrollera brevlådan och svara på utlottningar poster som du kommer att få.
Hur man vinner en miljon dollar tävlingar. Kontrollera brevlådan och svara på utlottningar poster som du kommer att få.

 • Kontrollera brevlådan och svara på utlottningar poster som du kommer att få. Vissa tävlingar informera dig att köpa särskilda varor från sina sponsorer innan du kan delta i evenemanget. Vissa kräver inte detta för dig att komma in.
 • Gå till din dator och surfa på internet efter information. I sökmotorn sidtypen följande ord, "gratis", "Freebies", "tävling" och "tävlingen." Sökmotorn kommer att ge dig enorma listor av tävlingar relaterade händelser och kampanjer för dig att delta i.
 • Bläddra en webbplats som kommer att betala dig om du besöker dem. Dessa är de webbplatser som erbjuder sina tittare priser bara genom att visa deras sida. Den promo beror på webbsidan, det kan vara varje månad eller en grand oavgjort. Månadsvis drar ger dig minimala priser, men den stora dragningen kan ge dig de miljoner dollar som du önskade. Se detaljer för att veta hur man deltar i evenemanget.
 • Du kan också gå med ritningar på utställningar och organisationer som ger bort presenter. Dessa händelser kommer inte att ge dig något pris, men det är en stor hjälp för dig att sätta ditt namn på sändlistan för en eventuell ge bort gåvor och priser.
 • Om tidningen att du har FYND! Kampanjer, maila ditt namn till dem. Det är också ett bra sätt att sätta ditt namn på sändlistan för priser.
 • Vänta tills du får gåvor och kontantpriser som du vill. Samla dem tills du får den miljon dollar priset som du önskade.
 • Läs noga den information som anges på tävlingar. Läs den noggrant för att förstå mekaniken. Vissa tävlingar är tänkta att samla in information som namn och preferenser. Bara vara säker på att du håller din identitet säker.
 • Vissa tävlingar bedrägerier kräver att du köper produkterna. Kontrollera först det företag som kräver att du köper produkterna. Om de inte är tillförlitliga, inte köpa något från dem.
 • Innan du registrerar i ett lotteri, kolla om det finns andra tjänster som tävlingar erbjuder. Detta kan vara oönskade tjänster som kan lura dig.
 • Ett telefonnummer med 900 som startnummer tar betalt för att ringa. Gör inte kalla detta nummer eftersom det är mest troligt en verksamhet som är utformad för att ta betalt för ditt samtal.
 • Kontrollera reglerna för evenemanget. Leta efter vinstsummor, slutdatum, krav och den plats där de kommer att publicera listan över vinnarna.
 • Kontrollera företagets trovärdighet att driva en sådan händelse. Ring Better Business Bureau för företaget om de körs nämnda händelse.
 • Rapportera bedrägeri till BBB (Better Business Bureau) om du misstänker ett bedrägeri. Du kan också ringa till National Center Fraud Information på följande nummer, (800) 876-7060. Om det finns en polisstation nära dig dit och rapportera bedrägerier.

Eftersom denna typ av konkurrens beror på tur

Eftersom denna typ av konkurrens beror på tur, det finns bara en liten chans för dig att vinna den. Vissa människor gör det för skojs skull, medan vissa gör det på allvar, i hopp om att de kommer att vinna. Öka din chans att vinna den miljon dollar vinst genom att försöka tipsen illustreras ovan.