E2a

Hur man viker en origami låda med lock

Ibland

Ibland kan presentera dina gåvor på ett unikt sätt ytterligare excitera mottagaren. Du kanske har hittat den perfekta presenten, men du vet inte hur man ska slå in den. Naturligtvis vill du också din förpackning vara så perfekt som din gåva. Använda vanliga omslag papper är så föråldrade och de går direkt till soptunnan ändå. Jag är säker på att upplevelsen av mottagande förstärks när den nuvarande är vackert inslagna.

Tack vare urgamla japanska uppfinningsrikedom

Tack vare urgamla japanska uppfinningsrikedom. Origami eller konsten att vika papper har lagt krydda till presentpapper idéer. Varför inte försöka att "lära sig japanska" i din nästa gåva presentation?

Bli inte upprörd av det till synes hjärnan-wracking processen att göra intrikata mönster. Den fällbara här och det är faktiskt ett roligt sätt att sträcka på hjärnan muskler, bara så du vet.

Hur man viker en origami låda med lock. Mottagaren börjar ta sin form vid denna tid.
Hur man viker en origami låda med lock. Mottagaren börjar ta sin form vid denna tid.

Denna presentförpackning är en av de enklaste objekt som du kan skapa från de oändliga möjligheter som den japanska konsten erbjuder. Du behöver inte ens att förstå matematiken av origami. Du måste helt enkelt veta hur man ska följa instruktioner. Som sagt, låt denna enkla handledning hjälper dig att skapa en origami låda med lock.

  1. Förbered din linjal, skärbräda, 11x17 papper, blyertspenna, suddgummi, och ett skärverktyg.
  2. Klipp ut papper i 6x6-sized rutor.
  3. Rita 13/4-inch medelstora viklinjer på rutorna. Centret sedan kommer att ha en 21/2-inch kvadrat.
  4. Vik och öka den spårade hörnen. Var noga med att vika pappret över penna linjer, så att de inte kommer att visa när din låda är gjort.
  5. Vik hörnen mot mitten. Varje hörn bör påpekas att kanterna på torget i centrum torget.
  6. Mottagaren börjar ta sin form vid denna tid. Bilda en halv kub genom att vika varje vikta hörn framåt. Kanterna ska träffas i mitten och bildar en ögla. Passa in kanterna och räta slingan.
  7. Sätt ihop de två halvorna. Vid denna punkt bör tidningarna bildar en låda. Du bör också ha i åtanke att hålla triangel veck platt som du placerar hälften över den andra. Detta kommer att hålla de två på plats.
  8. Vid framställning av locket, kan du upprepa steg 1 till 7, men du måste göra det något större att placera locket på toppen av lådan.

Du kan nu placera din gåva inuti, och folk överraskning

Du kan nu placera din gåva inuti, och människor överraskning. För de företag sinnade människor där ute, kan detta presentpapper idé också öka din försäljning strategier. I denna ständigt föränderliga snabbmat generation, det finns säkert en hel del upptagna människor som gillar att dike presentpapper uppgift.

Du kan ändra dessa presentförpackning med andra design idéer, och vara ett original.

Tack vare urgamla japanska uppfinningsrikedom. Sätt ihop de två halvorna.
Tack vare urgamla japanska uppfinningsrikedom. Sätt ihop de två halvorna.

Inget kan jämföras med att se hur en familjemedlem eller en vän blir extatisk på att få din present. Visst, vill du alltid att komma med idéer för att överraska dem speciellt för dig. Det arbete ni har visat att förbereda din gåva visar precis hur du värdesätter mottagaren. Om stora saker kommer i små paket, skulle pryder paketet verkligen lägga en annan innebörd att ge.