E2a

Hur man väljer vintage gård leksaker

De som samlar vintage bilar kan inte uppfatta vintage gård leksaker som värdefulla föremål. Men ändå, gör det inte samla vintage gård leksaker något mindre allvarligt. I själva verket, samlare av denna typ av vintage leksaker behandla denna hobby eller tidsfördriv väldigt allvarligt.

Varje modell av lantbruksmaskiner har en matchande antik version som är i sin mini storlek. Tillverkarna inte bara kopiera utseendet på maskinen, men även kopiera motorerna, de mönster däck, och helt enkelt varenda detalj av den ursprungliga storleken objektet. Dessutom finns det tillfällen när de samlarobjekt även kosta mer än själva maskinerna.

Här finns enkla sätt för att hitta en vintage en gård leksak som är sällsynt, men ändå inte så skadligt för besparingar.

  1. Försök att hitta en vintage gård leksak genom att söka efter leksaker som tillverkats under klassiska år, särskilt under åren mellan 1890 1960. Denna speciella epok var tiden innan lantbruk hade datoriserade system och avancerade teknik, som de i dag. På den tiden var motorerna drivs med ånga. I själva verket gjorde bönderna sitt jordbruk med hjälp av hästar, och inte traktorer.
  2. Det finns en viss skala som du måste uppfylla för att du ska få den bästa samlarvärde. Du kan välja mellan 1/43, 1/32, eller 1/25. Majoritet av dagens gård leksaker är främst består av metall och även manövreras mekaniskt.
  3. I sökandet efter vintage gård leksaker att samla in, helt enkelt sätta i minnet de många typer av vintage lantbruk som ofta användes i den klassiska eran. Exempel på sådana vintage utrustning som används på gårdar var potatisgrävare, Dumperkärra, tröskor och vagnar häst. Dessa är också de som ofta representeras av mini samlarobjekt.
  4. Det är ett faktum att de flesta av de vintage gård leksaker som finns på marknaden idag huvudsakligen är gjorda av metall. Det är därför du inte får förvänta sig någon del som är gjord av plast. Även om de kan innehålla duk, trä eller läder, gjorde tillverkare inkluderar inte plast i deras smink. Den främsta orsaken till detta är att de har för avsikt att utesluta några moderna material, om den aktuella gården leksaken uppfanns före år 1960, vilket råkar vara samma år som plast gjordes. De vill bara göra leksaken så autentisk som möjligt.
  5. Mest vintage gård leksaker finns i museer, auktioner gård och antikaffärer. Dessutom kommer andra samlare förmodligen också ha en del av sina egna som de är villiga att sälja eller handla.

Välja vintage gård leksaker är faktiskt inte svårt

Hur man väljer vintage gård leksaker. Försök att hitta en vintage gård leksak genom att söka efter leksaker som tillverkats under klassiska år.
Hur man väljer vintage gård leksaker. Försök att hitta en vintage gård leksak genom att söka efter leksaker som tillverkats under klassiska år.

Välja vintage gård leksaker är faktiskt inte svårt. Du måste bara vara medveten om en viss lista över dos och inte göra när du försöker hitta en vintage gård leksak som kompletterar din samling. Om du inte känner dig helt säker med de ovan nämnda tips om hur man väljer vintage gård leksaker, då kan du helt enkelt välja de som kommer från maskinens ursprungliga formgivare, som maskiner Case tröskning, Ford, Caterpillar traktorer, liksom Allis-Chalmers .