E2a

Hur man väljer stickning tillbehör du verkligen behöver

Vem säger stickning är bara för gamla damer som inte har något bättre att göra? Stickning är en rolig hobby, och mycket praktisk också, och nästa gång någon retar dig om din hobby, behöver du inte säga något - bara visa henne den underbara nya tröjan du gjort, och du bara kan göra en konvertera!

Om du just har börjat ut i världen av stickning

Om du just har börjat ut i världen av stickning, dock vet att det är mycket viktigt att få stickning kompetens genom ständig övning och med hjälp av rätt verktyg. De verktyg du använder beror på hur avancerad du planerar ditt projekt att vara. De mest grundläggande saker du skulle behöva är nålar, krokar och garn, men även andra stickning tillbehör finns också att göra stickning enklare och effektivare. Här är några tips som hjälper dig välja stickning tillbehör som du verkligen behöver:

Hur man väljer stickning tillbehör du verkligen behöver. Om du just har börjat ut i världen av stickning.
Hur man väljer stickning tillbehör du verkligen behöver. Om du just har börjat ut i världen av stickning.

1. Köp något att hålla alla dina verktyg och för att skydda dina verktyg. De flesta människor som sticka gör det under sin fritid, vilket kan vara var som helst: i väntan på ett möte, till exempel. För att hjälpa dig att hålla alla dina verktyg tillsammans, hålla dem i en bra stickning väska. Skydda dina nålar genom att lagra dem i en nål fall. Du kan också välja att köpa punkt skydd som skyddar dina nålar och spara dina stygn.

2. Köp tillbehör för att göra stickning lättare för dig. Återigen kan du fylla faktiskt en stickning projekt bara med ett garn och stickor, men speciellt om du just börjat på denna hobby kommer några tillbehör hjälpa dig att slutföra dina projekt snabbare.

  • Stickmarkörer kan hjälpa dig att hålla din plats i ett stickmönster och hjälper dig hålla reda på hur många stygn du skulle behöva göra. Å andra sidan, kan du lika effektivt markera din mönster med säkerhetsnålar eller gem.
  • Restgarnstrådarna används för att hålla ditt arbete på plats medan de inte används, för att hålla den från att köras. De är användbara, särskilt om du inte förväntar sig att avsluta projektet allt i ett sammanträde.
  • Sy räknare hjälper dig att hålla koll på hur många stygn du har gjort och hur mycket mer du behöver göra i den raden. Detta är ett tillbehör endast men detta är mycket värdefullt för att hjälpa dig att undvika att göra misstag.
  • Bärbara fällbara lampor hjälper dig att se ditt arbete bättre, var du än är, oavsett på vilken tid.

Hur man väljer stickning tillbehör du verkligen behöver.
Hur man väljer stickning tillbehör du verkligen behöver.

3. Köp "ögongodis" tillbehör som hjälper dig att bli motiverad att avsluta projektet. Strängt taget finns det några tillbehör som du egentligen inte behöver för att avsluta en stickning projekt, men de kan visa sig vara mycket värdefullt att motivera dig att hålla igång. Kolla in webbplatser som erbjuder söta stickning tillbehör, en del av dessa webbplatser är knitpicks.com , angelyarns.com . Vissa tillbehör du skulle hitta hit omfatta hängen garn kutter, berlocker hållare och bära Huggers nål.

Där har ni det! Dessa är bara några av de tips som hjälper dig välja stickning tillbehör du verkligen behöver. Lycka till, och ha en lycklig tid stickning din väg till den fantastiska tröja!